Rohkema info nägemiseks:

PARIMVELG.EE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1519; jälgijaid - 2. Arvustusi - 5; Artikleid 1+ "Kirjuta PARIMVELG.EE OÜ kohta arvamuslugu!"

PARIMVELG.EE OÜ hetkeolukord

Juba 1519 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommenteeritud 12 korda.

Tegevusaruanne 2022

Parimvelg.ee OÜ tegevusteks oli 2022 aastal sõidukite valuvelgede, rehvide ja varuosade hulgi- ja jaemüük läbi internetipoe. Sihtrühm koosneb auto omanikest ja huvilistest; klientidest, kellele on oluline nende auto välimus ning ettevõtetest, kes soovivad tegeleda jaemüügiga. Toodete müük toimub läbi kodulehe www.parimvelg.ee.

Aastal 2022 lisandus valikusse mitu uut valuvelgede tootjat.

Parimvelg.ee eesmärk on leida igale kliendile kõige parem ja sobilikum variant, arvestades ostja soove, vajadust, hinnaklassi ja auto disaini.

Ettevõtte visioon on olla üle Eesti eelistatuim ja tuntuim valuvelgi pakkuv ettevõte, kellel on väljakujunenud kindel püsiklientuur ja hästitoimiv koostöövõrgustik.

Ettevõtte missioon on pakkuda hea hinna, erilise disaini ning laia valikuga valuvelgi klientidele, kes hindavad omapärast stiili ja head klienditeenindust.

Ettevõtte lööklause: „Sinu auto väärib parimat!“.

Eesmärgid

Lühiajalised (cid:127) Aktiivne turundustegevus; (cid:127) lihtne ja toimiv e-pood; (cid:127) pakutavate toodete lai sortiment; (cid:127) ettevõtte hea maine; (cid:127) olla kliendi eelistatuim valik; (cid:127) kasumi ja jätkusuutlikkuse tagamine

Üldised (cid:127) Tõsta kapitali tasuvust; (cid:127) laialdane tuntus; (cid:127) äritegevuse arendamine; (cid:127) turuosa laiendamine; (cid:127) omada kindlat püsiklientuuri ja hästitoimivat koostöövõrgustikku.

Jan Lennart Varik ja Maris Varik

Juhatuse liikmed

PARIMVELG.EE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.