Rohkema info nägemiseks:

EXFRUIT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2776; jälgijaid - 4. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta EXFRUIT OÜ kohta arvamuslugu!"

EXFRUIT OÜ hetkeolukord

Juba 2776 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

GREIP IT OÜ tegevusaruanne 2022

Greip IT OÜ on Eesti kapitalil põhinev 2016 aastal asutatud IT teenuste ettevõte. Meie meeskond omab rohkem kui 15 aastast kogemust keskmistele ja suurtele Eesti ettevõtetele professionaalsete IT teenuste osutamisel. Tänu pikaajalistele kogemustele Eesti IT-maastikul oleme täna arvestatav äripartner, kes aitab oma klientidel hästi toimivate ja läbimõeldud IT-lahenduste abil tõsta ettevõtetes töö efektiivsust ja kasumlikkust.

Meie jaoks on oluline, et meie teenus on kvaliteetne ja aitab meie klientidel oma äri tulemuslikumalt korraldada.

Oma kliendisuhtluses oleme orienteeritud pikaajalistele suhetele. Leiame, et pikaajaline koostöö võimaldab kõige paremini tõeliselt mõista kliendi vajadusi ning pakkuda talle parimaid lahendusi.

Greip IT teenusteportfelli kuuluvad: - IT hooldust- ja tugiteenused; - IT infrastruktuurilahenduste projekteerimine ja juurutamine; - erinevad IT juhtimisteenused; - MS Office 365 baseeruvate lahenduste projekteerimine ja juurutamine; - IT riistvara ja tarkvara müük.

Greip IT on Microsofti, Delli, Lenovo ja Altaro sertifitseeritud partner.

Greip IT 2022. majandusaasta käive oli 1,5 miljonit eurot ning puhaskasum oli 92 tuhat eurot. 2022. aastal oli ettevõtte arvestatud töötasude kogusumma 335 tuhat eurot, sellest juhatuse liikmetele arvestatud tasude summa oli 49 tuhat eurot. Ettevõttes töötas keskmiselt 14 töötajat.

Aruandeaastal ettevõttel märkimisväärseid investeeringuid ei olnud ja olulist arendus- ja uurimistegevust ei toimunud.

EXFRUIT OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.