Rohkema info nägemiseks:

EESTI LASTEKIRJANDUSE KESKUS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 575; jälgijaid - 7. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI LASTEKIRJANDUSE KESKUS kohta arvamuslugu!"

Eesti lasteraamatud olid Läti suurel lugemispeol edukad

Riias Läti rahvusraamatukogu 22. lugemispeol selgusid möödunud aasta parimad lasteraamatud. Lugejate hääletuse tulemusel sai laste vanuserühma 9+ kategoorias teise koha Triinu Laane „Luukere Juhani juhtumised“ ning 11+ vanuserühmas Reeli Reinausi „Kuidas mu isa endale uue naise sai“. Mõlemad raamatud on illustreerinud Marja-Liisa Plats. Läti Rahvusraamatukogu lastekirjanduse keskuse lugemisprogrammis „Laste-, noorte- ja lapsevanemate žürii“ (Bērnu, jauniešu […] The post Eesti lasteraamatud olid Läti suurel lugemispeol edukad appeared first on Eesti Lastekirjanduse Keskus.

Loe algallikast elk.ee

Dropdown

kõik artiklid

Perehommik: muinasjutujooga

Muinasjutt ja jooga on nagu kaks väga ilusat pärli koos. Muinasjutud aitavad maailma muuta rõõmsamaks ja põnevamaks, olles ühtviisi õpetlikud ja kaasahaaravad. 
elk.eeuudised

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.