Rohkema info nägemiseks:

CONNECTED BALTICS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 295; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta CONNECTED BALTICS OÜ kohta arvamuslugu!"

CONNECTED BALTICS OÜ hetkeolukord

Juba 295 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Connected Baltics OÜ, Sigfoxi operaator ja levitaja, on laiendanud oma tegevust ettevõtetevahelise sektori olulistes valdkondades, jätkates samal ajal ka oma põhitegevusala arendamist. Ettevõtte põhitegevusala on asjade interneti (IoT) ühenduvuse, seadmete ja lahenduste pakkumine klientidele erinevates sektorites (nagu näiteks side, hoonete haldus, turvalisus, kindlustus, logistika ja nutikodud).

2022. aastal tegi Connected Baltics OÜ Sigfoxi asjade interneti turul suuri investeeringuid, et kasvada nii kodumaal kui ka rahvusvaheliselt.

Sigfoxi mobiilsidevõrgu kvaliteedi ja kiiruse parendamiseks kasutas ettevõte ära oma teadmisi võrgustike rajamisest, tehnikast ja kaubandusest.

Ettevõte võttis kasutusele uusimad tooted, mis on saadaval Sigfoxi rahvusvahelise partnervõrgustiku kaudu, ja Connected Inventionsi seadmed, sealhulgas teedrajavad IoT-andurid siseruumide õhukvaliteedi mõõtmiseks. Ettevõte plaanib lähitulevikus suurte investeeringutega jätkata.

Connected Baltics OÜ on algatanud olulisi teadus- ja arendusprojekte, mille jaoks eraldatakse raha nii aruandeaastal kui ka järgmistel aastatel.

Ettevõte on endiselt IoT-valdkonna teerajaja, kes pakub klientidele tipptasemel teenust ja lahendusi, sh siseruumide õhukvaliteedi mõõtmiseks vajalikku tehnoloogiat. Alates 2017. aastast, mil Connected Baltics käivitas Eestis avaliku LPWAN-võrgu ja Sigfoxi tehnoloogial põhineva

IoT-teenuse, on ettevõte keskendunud uuenduslike toodete ja teenuste arendamisele.

Connected Baltics töötab siiani juhtivate Eesti ettevõtetega, et pakkuda asjade interneti ühenduvust, seadmeid ja teenuseid ettevõtetele eri sektoritest. Connected Baltics OÜ järgib äriühingu juhtimise rangeimaid nõudeid, tegutseb koordineeritult ja on loonud süsteemi, mis tagab, et järgitakse kõiki Eesti Vabariigi õigusnorme – tänu sellele on ettevõte säilitanud Eestis asjade interneti ühenduvuse, seadmete ja lahenduste alal juhtpositsiooni.

CONNECTED BALTICS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.