Rohkema info nägemiseks:

Angelo Sabato

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

STBTC OÜ tegevusaruanne 2022

STBTC OÜ on kantud Tartu Maakohtu registriosakonda 24.08.2017. aastal ning ettevõtte põhitegevusalaks on tarkvaraarenduse teenuste osutamine. 2022. aastal tegeles ettevõte samas valdkonnas, lisaks müüdi toidulisandeid. Kokku teeniti müügitulu 468.060 eurot, ning võrreldes 2021. aastaga tõusis märkimisväärselt. Majandusaasta lõppes kasumiga 217.422 eurot. 2023. aastal planeeritakse jätkata senist tegevust. Juhatuse liikmele eraldi tasu juhatuse liikme ülesannete täitmise eest aruandeaastal ei tasutud. Keskmine töötajate arv aruandeaastal oli 1. Töötajate palgakulu moodustas 7.848 eurot.

Dropdown

kõik artiklid

KINIERORGANICS OÜ tegevusaruanne 2022

Kinierorganics OÜ on kantud Tartu Maakohtu registriosakonda 05.03.2019. aastal. Kinierorganics tegeleb laias valikus looduslike tervise- ja ilutootete müügiga.
ssb.ee
Kinierorganics OÜ on kantud Tartu Maakohtu registriosakonda 05.03.2019. aastal. Kinierorganics tegeleb laias valikus looduslike tervise- ja ilutootete müügiga. Oleme juhtiv kaubamärk toitumise ja ilu valdkonnas, hoolime tugevalt oma klientidest ja ümbritsevast maailmast. 2022. aastal tegutses ettevõte samas valdkonnas, mis eelmistel aastatel ning põhitegevusalast teeniti peaaegu kogu müügitulu. Väga väikeses osas teeniti ka renditulu kinnisvarainvesteeringult. Võrreldes 2021. aasta majandusaastaga jäi müügitulu samale tasemele. Peamiselt toimus müük Itaaliasse, Hispaaniasse ja Prantsusmaale.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.