Rohkema info nägemiseks:

SWECAR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie tehnikutel on pikaajaline kogemus Volvo sõiduautode vigade otsimise ja remontimisega. Soovime pakkuda oma klientidele südamerahu tema sõiduki seisukorra osas!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kellel on aastatepikkune kogemus autode ja veoajamite remondi- ja hooldustööde alal. Meie prioriteediks on pakkuda klientidele parimat teenust, olgu tegemist Volvo tarkvaradiagnostika, elektritööde, veoajamite remondi või muude sõidukitega seotud probleemidega.

Tegevusala:

1. Volvo tarkvarad ja diagnostika: Meie meeskonnal on ekspertteadmised Volvo sõidukite tarkvaradiagnostikas. Oleme varustatud vajaliku tehnikaga, et tuvastada ja lahendada kõik elektroonikaprobleemid teie Volvo sõidukil.

2. Elektritööd: Elektrilised probleemid sõidukites võivad olla keerulised, kuid meie meeskond omab oskusi ja kogemusi, et neid kiiresti ja tõhusalt lahendada.

3. Veoajamite remont: Veoajamite korrasolek on oluline nii sõiduki jõudluse kui ka ohutuse seisukohast. Meie eksperdid tegelevad veoajamite remondiga, tagades teie sõiduki sujuva toimimise.

4. Nurkülekanne ja tagumine reduktor: Kui teie sõiduk vajab nurkülekande või tagumise reduktori hooldust või remonti, siis oleme teie jaoks olemas. Meie meeskond tegeleb nende osade korrashoiu ja parandamisega professionaalselt.

5. Konsultatsioon: Pakume ka konsultatsiooniteenust, et aidata teil mõista oma sõiduki hooldus- ja remondivajadusi ning leida parimaid lahendusi.

6. Remondi- ja hooldustööd kliendi varuosadega: Kui soovite oma varuosi kasutada, siis teeme me neid rõõmuga paigaldustööd teie sõidukile. Hindame kliendi valikuvõimalusi ja tagame töö kvaliteedi.

Meie remondi- ja hooldustööde hind on 45 eurot tunnis. Täpsema hinna saamiseks võtke meiega ühendust, et saaksime analüüsida teie sõiduki konkreetseid vajadusi.

Kokkuvõtteks, meie meeskond on pühendunud teie sõiduki hooldamisele ja remontimisele professionaalselt ning hoolikalt. Kui otsite usaldusväärset partnerit sõiduki hooldamisel ja parandamisel, siis oleme teie jaoks olemas.

Võta ühendust ja broneeri aeg oma sõidukile juba täna!

kontakt

SWECAR OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Madle M.K.

Tänu Swecarile olen saanud väga hea teenuse oma Volvole.

- Kertu V.M.

Swecari teenus oli väga kvaliteetne ja teenindus oli professionaalne.

- Kätlin K.T.

Nad olid väga abivalmid, kui ma küsisin neilt abi. Suurepärane töö!

SWECAR OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Swecar on Eesti väikeettevõte, mis on pühendunud tööruumide rentimisele. See on jätkuvalt tegutsev ettevõte, mis on aastate jooksul suutnud säilitada oma positsiooni ja kasvada, hoolimata erinevatest väljakutsetest, millega on pidanud silmitsi seisma. Ettevõtte põhitegevuseks on tööruumide rentimine, kuid lisaks sellele on neil ka oma seadmed ja tööriistad, mis on tarnijatelt välja ostetud. See tähendab, et nad on suutnud luua endale kindla aluse, millele oma äri ehitada. OÜ Swecar eesmärk on jätkata oma tegevust ja võimalusel tulevikus käivet suurendada. See on ambitsioonikas eesmärk,

Dropdown

kõik artiklid

Miks on vaja vahetada õli ja filtreid?

Autode hooldus on oluline osa sõiduki pikaealisuse tagamisel. Üks kriitilisi hooldustoiminguid, mida iga autoomanik peaks regulaarselt tegema, on õli ja filtrit
ssb.ee
Autode hooldus on oluline osa sõiduki pikaealisuse tagamisel. Üks kriitilisi hooldustoiminguid, mida iga autoomanik peaks regulaarselt tegema, on õli ja filtrite vahetus. Selles artiklis uurime sügavamalt, miks õlivahetus ja filtrite vahetus on nii olulised ning millised on nende eelised sinu auto jaoks. Õli toimib mootori eliksiirina, määrides ja jahutades liikuvaid osi ning aitab kõrvaldada mustust ja jääke. Ajapikku kogunevad õlisse mustuseosakesed ja mootorijäägid, mis võivad mootori tõhusust vähendada. Seetõttu on regulaarne õlivahetus hädavajalik. Paremad mootoripreparaadid: Uus

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.