Rohkema info nägemiseks:

PURJEREISID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1897; jälgijaid - 5. Arvustusi - 3; Artikleid 10+ "Kirjuta PURJEREISID OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Purjereisid OÜ pardale, kus meri sosistab seiklustest ja horisont kutsub lubadusega unustamatutest mälestustest. Meie uhke purjelaevastik pakub põgenemist argipäevast, kutsudes teid kogema Läänemere rahulikku ilu nagu varem mitte kunagi.

Kas otsite päikeseloojangu purjetamisreisi rahu või laineid lõhestava sõidu põnevust, meie laevad on teie väravaks maailma, kus tuul juhib teie teekonda ja tähed valgustavad teie rada. Iga purjetamine pole lihtsalt reis, vaid avastamise, seltskondlikkuse ja mere igavese võlu lugu.

Meie pakkumised on kohandatud hetkede loomiseks, mis resoneerivad hingega. Valige meie piletite hulgast:

  • Tavapilet: Sukelduge Tallinna merevaate hiilgusse vaid 39,00 euro eest.
  • Perepilet: Koguge oma lähedased ühisele rõõmu ja sideme loomise reisile hinnaga 139,00 eurot.
  • Kinkekaart: Andke seikluse kingitus meie purjetamise kinkekaartidega, mis kehtivad kaks hooaega ja mille hinnad jäävad vahemikku 39,00 – 139,00 eurot.

Meie purjed tõusevad ajaloolisest Noblessneri sadamast, juhatades teid läbi Tallinna lahe rahulike vete. Reis pole ainult sihtkoha kohta, vaid teel kogetud naeru, lugude ja sidemete kohta. Meie jahtidega on teie mugavus ja meelerahu esmatähtsad, pakkudes piisavalt ruumi ja ohutust.

Erilistel puhkudel või eksklusiivsuse puudutuseks pakume privaatseid tšartereid. Lihtsalt võtke meiega ühendust aadressil info@purjereisid.ee, et korraldada isikupärastatud purjetamiskogemus.

Purjereisid OÜ-s usume, et purjetamine on enamat kui ajaviide - see on eluviis. See on vabadus avastada, avamere rõõm ja rahu, mis kaasneb lõputult veniva horisondiga. Liituge meiega ja laske purjedel lehvida teie südamelöökide rütmis.

Broneerige oma pilet kohe ja asuge seiklusele, mis jätab teid mere kutse järele igatsema kaua pärast kaldale naasmist.

PURJEREISID OÜ kontaktid

Kuidas püüda ideaalset päikeseloojangut oma purjereisil

Perfektse päikeseloojangu püüdmine purjetades esitab unikaalseid väljakutseid. Paadi liikumine, muutuvad valgustingimused ja mere avarus mängivad kõik rolli selle ülesande keerukuses. Siiski, õige teadmiste ja ettevalmistusega, saate nendest takistustest üle ja teete hingematvaid päikeseloojangu fotosid. Päikeseloojangud merel on eriti erilised tänu takistusteta vaatele horisondile, päikese peegeldusele vees ja värvide mängule üle taeva ja mere. Need elemendid ühinevad, et luua maagiline hetk, mis on täiuslik fotograafia huvilistele ja looduse armastajatele. Ettevalmistus: Enne purjetama

Dropdown

kõik artiklid

Täielik juhend oma pere purjetamisseikluse planeerimiseks

Purjetamine pakub ainulaadset seikluste, lõõgastuse ja võimalust lähedastega sidemeid luua. See on tegevus, mida saab kohandada igas vanuses inimestele, muutes
ssb.ee
Purjetamine pakub ainulaadset seikluste, lõõgastuse ja võimalust lähedastega sidemeid luua. See on tegevus, mida saab kohandada igas vanuses inimestele, muutes selle ideaalseks valikuks peredele, kes otsivad pausi igapäevaelu rutiinist. Vee peal olemise rahu, paadi navigeerimisel osalemine ja uute rannajoonte avastamine kõik aitavad kaasa rikastavale kogemusele. Oodake rahu ja seikluse segu. Õpite koos töötama, et juhtida laeva, reguleerida purjeid ja ankurda maalilistes kohtades. On ka võimalus ujuda, kalastada ja tegeleda veespordiga või lihtsalt lõõgastuda ja nautida päikeseloojanguid.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.