Rohkema info nägemiseks:

OTSI INVEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 281; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta OTSI INVEST OÜ kohta arvamuslugu!"

OTSI INVEST OÜ hetkeolukord

Juba 281 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Aruandeaastal jätkus varasem majandustegevus ehk ettevõtte osutas ja vahendas Eestist erinevaid turundustegevusi oma klientidele. Müügitulu teeniti väljaspool Euroopa Liidu riike.

Lisaks laiendas ettevõte aruandeaastal oma tegevust, tehti investeeringuid ja kaasati lisakapitali. Toimus osakapitali suurendamine 100 000 euroni ja suurenes osanike arv.

Ettevõtte müügitulu oli 4 778 563 eurot. Kokku on ettevõtte varade maht 4 134 722 eurot, millest omakapital 4 034 080 eurot. Majandusliku ebastabiilsuse tõttu ettevõtte müügitulu ja puhaskasum väheneb lähitulevikus mõnevõrra.

Ettevõtte finantseeris põhivaradesse 552 410 eurot, millest 100 000 eurot on finantsinvesteeringud ja 452 410 eurot on nõuded ja ettemaksed.

Järgnevatel aastatel on plaanis finantseerimistegevust jätkata innovatiivsetesse tehnoloogia ettevõtetesse. Investeeringuid kajastatakse aruandes konservatiivselt.

Aruandeaastal ettevõttes olulisi uurimis- ja arendustegevuse projekte ning nendega seotud väljaminekuid ei olnud ja neid ei ole planeeritud ka järgmistel aastatel.

Aruandeaastal ettevõttes töötajaid ei olnud, juhatus tasusid või muud soodustusi ei saanud. Järgnevatel aastatel on plaanis värvata tööjõudu, et laiendada pakutavaid teenuseid ja hallata investeeringuid.

Hooajalisus ja majandustegevuse tsüklilisus ei mõjuta oluliselt ettevõtte tegevust. Ettevõtte tegevusega ei kaasne olulisi keskkonna- ega sotsiaalseid mõjusid.

Ettevõttele võib positiivset mõju avaldada intressimäärade tõus, kuna osa likviidsetest varadest on paigutatud lühiajalistesse deposiitidesse.

Valuutariskide maandamiseks hoitakse likviidseid vahendeid eri valuutades ning lisaks jälgitakse aktiivselt valuutakursside muutusi. Ettevõttel puuduvad investeeringud börsidel, seega börsikursside muutustega kaasnevaid riske ei ole.

Peamised aruandeaasta finantssuhtarvud: 2022 2021

Müügitulu 4 778 563 14 801

Puhaskasumi marginaal (%): 84,4% -3,0%

Ärikasumi marginaal (%): 99,8% -3,0%

Müügitulu kasv (%): 32185,6% 3,3%

Omakapitali tootlus (%): 195,0% -13,6%

Varade tootlus aastas (%): 194,9% -9,5%

Omakapitali määr (%): 99,997% 65,915%

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja: 27138,7 2,9

Suhtarvude valemid:

Puhaskasumimarginaal: Puhaskasum / Müügitulu

Ärikasumi marginaal: Ärikasum / Müügitulu

Müügitulu kasv: Müügitulu muutus / Eelmise perioodi müügitulu

Omakapitali tootlus: Puhaskasum / Perioodi keskmine omakapital

Varade tootlus aastas: Puhaskasum / Perioodi keskmised varad

Pmakapitali määr: Omakapital / Koguaktiva

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja: Käibevarad / Lühiajalised kohustused

OTSI INVEST OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.