Rohkema info nägemiseks:

DEMIDI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme fassaadi soojustamise ja renoveerimisega, pakkudes kvaliteetseid ja jätkusuutlikke lahendusi, mis rõhutavad hoone individuaalsust ja ilu.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

DEMiDI OÜ-s usume, et hoone fassaad on rohkemat kui lihtsalt väliskülg. See on nägu, mida hoone maailmale näitab, stiiliavaldus ja kaitsekilp elementide eest. Seepärast oleme pühendunud fassaadi soojustamise ja fassaadi renoveerimise kunsti valdamisele. Meie missiooniks on tõsta hoonete jätkusuutlikkust ja esteetikat, tagades, et need peavad ajaproovile vastu nii funktsionaalselt kui visuaalselt.

Meie teekond algas visiooniga muuta ehitustööstust, pakkudes lahendusi, mis tõstavad struktuuride välimust ja aitavad kaasa rohelisemale, energiatõhusamale tulevikule. Mõistame, et igal hoonel on oma ainulaadne lugu ja iseloom, ning meie lähenemine on kohandatud selle individuaalsuse austamiseks ja esiletõstmiseks.

Meie ekspertide meeskond ühendab endas parima innovatsiooni, meisterlikkuse ja klienditeeninduse. Kasutame tipptasemel tehnikaid ja materjale, et tagada, et iga meie ettevõetud projekt on meie loosungi, Ümbritsev täiuslikkus! vääriline tunnistus. Olgu tegemist ajaloolise renoveerimise või kaasaegse soojustamisprojektiga, läheneme igale väljakutsele sama kvaliteedi ja täiuslikkuse pühendumusega.

DEMiDI OÜ-ga investeerite mitte ainult teenusesse; investeerite partnerlusse, mis väärtustab teie hoone terviklikkust ja pikaealisust. Liituge meiega meie püüdlustes luua jätkusuutlikke, kauneid fassaade, mis jätavad põlvkondadeks kestva mulje.

Kontakt

+372 5801 6403

DEMIDI OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anna K.

Suurepärane töö! Meie hoone välisilme on nüüd täiesti uus ja muljetavaldav.

- Mart R.

Demidi OÜ meeskond on tõeliselt pühendunud ja nende töö kvaliteet on ületamatu.

- Liisa P.

Tõeliselt professionaalne teenindus ja kiire lahendus meie fassaadi probleemidele.

Millised märgid viitavad, et teie hoone vajab fassaadi renoveerimist?

Fassaadi renoveerimine ei ole ainult esteetiline küsimus; see on kriitiline osa hoone hooldusest, mis võib oluliselt mõjutada kinnisvara väärtust, energiatõhusust ja konstruktsiooni terviklikkust. On oluline ära tunda märgid, mis viitavad sellele, et teie hoone vajab fassaadi renoveerimist, eriti kinnisvaraomanikele, kinnisvaraarendajatele ja ehitusettevõtetele, kes on pühendunud jätkusuutlikele ehituspraktikatele. Nähtavad kahjustused välisilmes Üks kõige ilmsematest näitajatest, et fassaad vajab tähelepanu, on nähtavad kahjustused. Eriti need praod, mis laienevad või paljunevad, võivad

Dropdown

kõik artiklid

Mis on ökoloogiliselt sõbraliku isolatsiooni peamised keskkonnaalased eelised?

Isolatsioon on ehitiste ehitamisel ja hooldamisel kriitilise tähtsusega komponent. See mängib olulist rolli sisetemperatuuride reguleerimisel, energia tarbimise
ssb.ee
Isolatsioon on ehitiste ehitamisel ja hooldamisel kriitilise tähtsusega komponent. See mängib olulist rolli sisetemperatuuride reguleerimisel, energia tarbimise vähendamisel ja elanikele mugavuse pakkumisel. Traditsioonilised isolatsioonimaterjalid sisaldavad siiski sageli kemikaale ja aineid, mis võivad olla kahjulikud nii keskkonnale kui ka inimeste tervisele. Ökoloogiliselt sõbralikud isolatsioonimaterjalid on kavandatud pakkuma samu eeliseid kui tavaline isolatsioon, kuid need on valmistatud jätkusuutlikest ressurssidest ja neil on väiksem keskkonnamõju. Need on tavaliselt valmistatud

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.