Rohkema info nägemiseks:

PERE KINNISVARA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 563; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta PERE KINNISVARA OÜ kohta arvamuslugu!"

PERE KINNISVARA OÜ hetkeolukord

Juba 563 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

Pere Kinnisvara OÜ on ettevõte, mis tegeleb: (cid:127) Kinnisvara omamise ja üürimisega (cid:127) Iseteenindava pesula haldamisega

Iseteenindav 3-e boksiline pesula asub Pärlimõisa tee 24 kinnistul. Pesula on avatud 24h, ning on mõeldud kõigile sõidukite omanikele. Usume, et oleme hinnatasemelt ning kvaliteedilt heas suhtes. Kliendid on meiega rahul ja tekkinud on ka püsikliendid. Täiendame pidevalt tehnilisti mugavuslahendusi, millega saame tõstetud autopesu loogikat ja mugavust.

Tulud, kulud ja kasum 2022. aastal moodustas Pere Kinnisvara OÜ müügitulu 152 tuh eurot, mis on sama, võrreldes aastaga 2021.

Osaühingu ärikasumiks kujunes 60 tuh eurot, mis on 13% suurem võrreldes aastaga 2021.

Tehingud ja kohustused

Tehinguid välistarnijatega polnud

Ettevõttel on kehtiv investeerimislaen Luminor Bank AS-ist

Pere Kinnisvara OÜ-l on tütarettevõtte Vanaturu Kvartal OÜ, mille põhitegevus on investeeringud kinnisvarasse. Samuti soetas ettevõte kinnistu aadressil Pärimõisa tee 24, Pärnu linn.

Personal

Pere Kinnisvara OÜ-s töötajaid pole.

2023 aasta eesmärgid (cid:127) Iseteenindava pesula haldamine, turundustegevuste jätkuv toimimine, pesula tehniliste seadmete täiendamine (cid:127) Kinnisvara, aadressil Pärlimõisa tee 24, Pärnu üürimine

PERE KINNISVARA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.