Rohkema info nägemiseks:

Juha Tapio Pulkkinen

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

BOAT SALES AND SERVICE OÜ tegevusaruanne 2023

Boat Sales and Service OÜ jätkas 2023.aastal tegevusi 2017. aastal seatud eesmärkide suunal. Koostöö Haven Kakumäe ja meie klientide jahtide talvehoiustamine Eestis toimib, sooviks on suurendada rendimahtu. Tšarterteenuseid ja suurte mootorjahtide müüki ei toimunud, töö selles osas käib. Juhatuse liiga sai töötasu summas 4 726eur. Hetkel jätkame turundus- ja müügitööga ning muudatusi personalis või suuremaid investeeringuid põhivarasse ette näha ei ole.

Dropdown

kõik artiklid

BALTIC PORT SERVICES OÜ tegevusaruanne 2023

Baltic Port Service OÜ asutati 2014 aastal. Alates 2016.aasta maikuust on ettevõtte tegevus ajutiselt peatatud. Baltic Port Service OÜ-s puudusid aruandeperioo
ssb.ee
Baltic Port Service OÜ asutati 2014 aastal. Alates 2016.aasta maikuust on ettevõtte tegevus ajutiselt peatatud. Baltic Port Service OÜ-s puudusid aruandeperioodil töötajad. Juhatus on kaheliikmeline. Juhatuse liikmetele ei ole makstud juhatuse liikme tasu, samuti ei ole osutatud muid erisoodustusi.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.