Rohkema info nägemiseks:

LOBSANG INC OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 236; jälgijaid - 1. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta LOBSANG INC OÜ kohta arvamuslugu!"

LOBSANG INC OÜ hetkeolukord

Juba 236 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Lobsang INC OÜ tegeles 2023. majandusaastal programmeerimise ja IT töödega, mille eesmärk oli klientide toimeprotsesside kaasajastamine ja optimeerimine. Fookuses oli leida klientide lahendusi kulude kokkuhoiuks läbi tõhusama tegutsemise.

Tuleb aastaga rahule jääda arvestades majanduslikult keerulist aastat, mille jooksul paljud meie klientidest Euroopa Liidu majandusolukorra taustal pidid tegelema kulutuste kärpimisega ja restruktureerimisega.

Uuel majandusaastal prognoosime, et Euroopa ja maailma majanduse seis ei parane oluliselt ning IT-sektor jääb keerulisse faasi. Kliendid keskenduvad eelkõige olemasolevate lahenduste tõhustamisele ja eluea pikendamisele, mitte uute suurte arenduste tegemisele. Nad soovivad opereerida samade arvutite, kassasüsteemide, serverite, võrguseadmete, tarkvaralahenduste ja muu sellisega mitu aastat kauem, kui esialgu planeeritud.

Meie eesmärgiks on jätkuvalt aidata oma klientidel sellega toime tulla, kuigi see tõsiseid väljakutseid sisaldav töö. Pakume tuge, nõu ja IT-alast oskusteavet, et nad saaksid oma olemasolevaid süsteeme ja lahendusi paremini kasutada ning pikendada nende eluiga. Samuti oleme valmis pakkuma vajalikke hooldustöid ja värskendusi, et tagada nende süsteemide tõrgeteta toimimine ning vastata klientide muutuvatele vajadustele.

Tunnustame meie klientide pingutusi majanduslikult keerulisel ajal ning jätkame tihedat koostööd nendega, et leida parimaid viise nende äritegevuse toetamiseks ja efektiivsuse suurendamiseks. Oleme uhked oma meeskonna üle ja täname kõiki kliente usalduse eest meie ettevõtte vastu.

Lobsang INC OÜ jääb pühendunuks kvaliteetsete IT-lahenduste pakkumisele ning aitab oma klientidel läbi targema tegutsemise ja kulude optimeerimise saavutada edu ka jätkuvalt keerulises majanduskeskkonnas.

LOBSANG INC OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.