Rohkema info nägemiseks:

A.V.A OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud mitmekülgsetele ehitus- ja lammutusteenustele. Meie meeskond pakub tipptasemel teemantpuurimist, teemantsaagimist, teemantlõikamist ning lammutustöid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Kui otsid usaldusväärset partnerit, kes suudab professionaalselt lahendada lammutustööde ja ehitusteenuste väljakutsed, siis oled jõudnud õigesse kohta. A.V.A OÜ on juhtiv ettevõte, mis pakub mitmekülgseid ja kvaliteetseid teenuseid, mis hõlmavad teemantpuurimist, teemantsaagimist, teemantlõikamist ning lammutustöid. Meie pühendumus täpsusele, kvaliteedile ja usaldusväärsusele on teinud meist eelistatud partneri mitmete ehitus- ja lammutusprojektide jaoks.

A.V.A OÜ on tunnustatud oma tipptasemel teemantpuurimise ja -saagimise teenuste poolest. Meie professionaalne meeskond suudab puurida täpselt ja kiiresti auke erinevatesse pindadesse, olgu selleks siis betoon, kivi või muud tugevad materjalid. Teemantsaagimisel tagame puhta ja korrektse lõpptulemuse, lõigates läbi mitmesuguseid materjale, sealhulgas betooni, asfaldi ja metalli.

Meie lammutustööde teenused hõlmavad mitmeid alagruppe, sealhulgas struktuurilammutus, interjööri lammutus, teede lammutus ja eraldatud struktuuride lammutus. Olgu tegemist suurte hoonete või väikeste rajatistega, meil on vajalikud oskused ja varustus, et lammutustööd teostada tõhusalt, ohutult ja keskkonnasõbralikult.

A.V.A OÜ teostab ka teemantlõikamise ja betoonipuurimise teenuseid, mis sobivad suurepäraselt erinevateks ehitusprojektideks. Meie kogenud meeskond kasutab täpseid tehnikaid ja kvaliteetset varustust, et tagada tulemused, mis vastavad teie nõudmistele.

Kui soovid leida parimat lahendust lammutustöödeks, teemantlõikamiseks, teemantpuurimiseks või muudeks ehituslikeks vajadusteks, siis võta meiega kindlasti ühendust. A.V.A OÜ meeskond on valmis pakkuma teile oma ekspertteadmisi ja kogemusi, et tagada teie projektide sujuv ja edukas elluviimine. Täpsus, kvaliteet ja usaldusväärsus on meie töö aluseks - üheskoos leiame alati parima lahenduse.

Võta ühendust ja leiame koos sobiva lahenduse!

avaloikus@gmail.com
a.v.a.loikus@gmail.com
+372 5685 9322

A.V.A OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin T.

Täpne ja kiire teemantpuurimine! Soovitan A.V.A OÜ-d igale ehitusprojektile.

- Marko S.

Lammutustööd teostati suurepäraselt. Meeskond oli professionaalne.

- Toomas L.

Korralik asfaldi lõikamine. Töö tehti täpselt ja kiiresti.

A.V.A OÜ tegevusaruanne 2022

A. V. A OÜ on Eesti ettevõte, mis on spetsialiseerunud teemantpuurimisele ja saagimisele. See on valdkond, mis nõuab erilist tähelepanu detailidele, kõrgetasemelist tehnilist oskusteavet ja pühendumust ohutusele. A. V. A OÜ on selle väljakutsega edukalt toime tulnud, pakkudes klientidele kvaliteetseid ja usaldusväärseid teenuseid. A. V. A OÜ meeskond koosneb ühest põhitöötajast, kes on ettevõtte selgroog. See töötaja on pühendunud, kogenud ja kõrgelt kvalifitseeritud, tagades, et kõik ettevõtte tegevused toimivad sujuvalt ja tõhusalt. Lisaks sellele töötajale kaasatakse projektipõhiselt

Dropdown

kõik artiklid

Lammutustööd- ehitusmaailma ümberkujundamine ühe lõikega

Ehitusvaldkonna dünaamika ja areng on toonud kaasa mitmesuguseid meetodeid ja tehnikaid, mis võimaldavad vanadele struktuuridele anda uue elu ning teha ruumi uu
ssb.ee
Ehitusvaldkonna dünaamika ja areng on toonud kaasa mitmesuguseid meetodeid ja tehnikaid, mis võimaldavad vanadele struktuuridele anda uue elu ning teha ruumi uuenduslikele projektidele. Üks oluline aspekt selle protsessi juures on lammutustööd, mis ei tähenda lihtsalt purustamist ja eemaldamist, vaid terviklikku lähenemist ehitusmaastiku kujundamisele. Lammutamine- ruumi loomine uuele algusele Lammutamine on protsess, kus olemasolevad struktuurid või osad neist eemaldatakse, et anda ruumi uutele ehitus- või renoveerimisprojektidele. Lammutamine on palju enamat kui lihtsalt füüsilise

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.