Rohkema info nägemiseks:

SAKU VÄRAVAD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud väravate ja aedade laia valiku müügile ja paigaldamisele, mis on kohandatud klientide vajadustele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Iga kodu südames on soov turvalisuse, privaatsuse ja esteetilise veetluse järele. Seda mõistes oleme meie SAKU VÄRAVAD OÜ pühendunud mitte ainult toodete, vaid lahenduste loomisele, mis tõstavad teie eluruumide mugavust ja elegantsi. Meie teekond algas lihtsa missiooniga: spetsialiseeruda väravate ja aedade laia valiku müügile ja paigaldamisele, mis on kohandatud meie klientide vajadustele.

Meie kvaliteedipühendumus ja detailidele tähelepanu pööramine on nähtav igas loodud tükis. Tugeva turvalisusega rullväravast aiaaedade keerulise disainini on meie tooted loodud pakkuma täiuslikku funktsionaalsuse ja stiili segu. Me usume, et värav on rohkem kui lihtsalt sissepääsupunkt; see on avaldus teie kodu iseloomu kohta ja teie pühendumus selle kaitsmisele, mis on oluline.

Meie professionaalne meeskond on innovatsiooni esirinnas, tagades, et iga paigaldus on probleemivaba ja iga disain on ainulaadne. Oleme uhked oma võime üle kiiresti käivitada, pakkudes stiilseid ja hästi dokumenteeritud lahendusi, mis peavad vastu ajale. Parallaksi taustaga ja täielikult kohandatavate valikutega garanteerime, et teie väravad ja aiad on sama individuaalsed kui teie ise.

Kuna jätkame oma kogukonna teenimist, kutsume teid uurima meie teenuste valikut ja avastama, kuidas SAKU VÄRAVAD OÜ võib teie kodu muuta. Omaks võtta meelerahu, mis kaasneb teadmisega, et olete hästi kaitstud, ja nautida ilu, mida meie disainid toovad teie välistingimustesse. Ilu tagamine, privaatsuse kaitsmine – see pole lihtsalt meie loosung; see on meie lubadus teile.

Liituge meiega, et ümber määratleda teie kodu piirid. Võtke ühendust meie professionaalse meeskonnaga juba täna ja astuge maailma, kus elegants kohtub turvalisusega.

Kontakt

SAKU VÄRAVAD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kadi L.

Professionaalne teenindus ja kvaliteetsed väravad. Minu kodu näeb nüüd fantastiline välja!

- Peeter R.

Aitäh kiire ja efektiivse paigalduse eest. Olen tulemusega väga rahul.

- Anne M.

Kohandatud disain oli täiuslik ja paigaldus sujus probleemideta.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

SAKU VÄRAVAD OÜ tegevusaruanne 2023

Sissejuhatus Saku väravad OÜ on asutatud 18 jaanuaril 2017 aastal, samal aastal alustas oma tegevust. Saku väravad OÜ on spetsialiseerunud jalgväravate, tiibväravate ja liugväravate valmistamisele. Käesolev majandusaruanne koosneb kaheteistkümnest kuust, ehk alates 01 jaanuarist 2023 kuni 31 detsembrini 2023 aastani. Ajavahemikul 01.01.2023 - 31.12.2023 moodustas Saku väravad OÜ müügitulu kokku 148 809 euro. Aruandeperioodi puhaskasum on 3 333 euro. Personal Aruandeaastal ettevõtte töötajate keskmine arv oli 2 töötajad ning juhatuse liige teostas tööd ka. Saku väravad OÜ juhatus on

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas automaatväravad suurendavad kodu turvalisust ja privaatsust?

Automaatväravad on mootoriga avanevad ja sulguvad sissepääsud, mis kasutavad elektrilist mehhanismi, pakkudes koduomanikele turvalist ja mugavat lahendust oma v
ssb.ee
Automaatväravad on mootoriga avanevad ja sulguvad sissepääsud, mis kasutavad elektrilist mehhanismi, pakkudes koduomanikele turvalist ja mugavat lahendust oma vara juurdepääsu haldamiseks. Need väravad on kaasaegse kodu turvasüsteemi lahutamatu osa, ühendades tehnoloogiat funktsionaalsusega, et suurendada elukoha turvalisust ja privaatsust. Kodune turvalisus on aastate jooksul oluliselt arenenud, lihtsatest lukkudest ja võtmetest keerukate elektrooniliste süsteemideni. Automaatväravad esindavad seda arengut järgmist sammu, pakkudes füüsiliste tõkete ja tehnoloogilise innovatsiooni

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.