Rohkema info nägemiseks:

DI AGENCY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 69; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta DI AGENCY OÜ kohta arvamuslugu!"

DI AGENCY OÜ hetkeolukord

Juba 69 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ülevaade äritegevusest

DI Agency OÜ (asutatud Eestis, registrikood 14192919, kontor aadressil Pille 7/5-13, Tallinn, 10138, Eesti – edaspidi "ettevõte") asutati digikunsti (fotod, pildid, videod) vahendamiseks, üksikute artistide (sisutootjate) esindamiseks ja nende portfelli ühiselt monetiseerimiseks kolmandate osapoolte, edasimüüjate või võimalusel oma turustuskanalite kaudu. Peamine teenus, mida pakutakse, on juurdepääs digitaalsetele meediumifailidele (fotod, pildid ja videod meie artistide kogumist) nii edasimüüjate (levitajate veebisaidid) kui ka meie enda veebisaidi kaudu.

Iga-aastane tegevus 2022. aastal 2022. aastal keskendus ettevõte oma artistide jaoks uute talentide otsimisele ja oma veebipõhise kohaloleku edasiarendamisele. Ettevõtte infrastruktuuri on veelgi täiustatud ja kauplemistasand toimib hästi. Ettevõttel on suurema osa aastast olnud finantstegevus, meie edasimüüjate turundus on end ära tasunud. Ettevõtte finantstegevuse tulem on väikeses ülejäägis. Kuigi tooraine hind tõusis, on tulu siiski piisav. Peamiselt on investeeritud juhtide tehtud töösse, peamiselt platvormi kiiruse ja turvalisuse parandamisse; otseseid rahalisi investeeringuid ei ole tehtud.

Prognoos 2023. aasta äritegevuseks 2023. aastaks on meie esmane eesmärk oma portfelli edasimüüjate arvu suurendamine ja nendega koostöö loomine. Plaanime jätkata seatud sihte, laiendades oma artistide kogumit. Samuti täiustame meie veebitaristut ja proovime meie digitaalse kunsti portfelli veelgi paremini ja kasumlikumalt monetiseerida. Kuna juhime oma äri digitaalselt, hõlmavad meie kulud ainult tarkvara edasist arendamist ja kasutamist.

Tarkvaraarenduseks kasutame ka edaspidi sisseostetud arendajameeskondi. Mõlemad ostame jooksvate igakuiste teenustena ja muid kapitaliinvesteeringuid 2023. aasta jooksul ette ei näe. Ootame äritulemuste paranemist.

Lõppsõna

Selle aruande on esitanud ettevõtte juhid kommenteeritud ülevaatena. Eespool mainitud asjaolud kajastavad meie teadmiste kohaselt toimunut ja tulevikuplaane.

DI AGENCY OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.