Rohkema info nägemiseks:

CITYSHOP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
E-poodide loomine, järelarendus ja liidestamine. Integratsioonid tarnijate ja ERP programmidega. Töökindlad ja kiired e-poed. (Magento ja Vue Storefront PWA).

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kas Sinu e-pood vajab hädasti remonti, arendust või liidestusi, kuid senine arenduspartner on kadunud või ajaliselt piiratud? Meie siin välkkiirete e-kaubanduse lahendustega aitame Sul saavutada täieliku kontrolli oma e-poe üle, muutes selle taas kasumlikuks ja konkurentsivõimeliseks.

Kujuta ette olukorda, kus Sinu e-pood laeb vaid sekunditega, pakub personaalset kogemust iga külastaja jaoks ning lahendab kliendi mured kiiresti ja professionaalselt. Meie meeskond mõistab Sinu vajadusi ning pakub esinduslikku, leitavat, professionaalset ja personaalset lähenemist igale projektile.

E-kaubandus liigub kiirelt hüperpersonaliseeritud ja välkkiirete lahenduste suunas. Meie pakume Progressive Web App (PWA) lahendusi, mis tagavad sinu e-poe kiiruse ja kasutuskogemuse uue taseme. Kui tavapärane e-pood laeb 3-6 sekundit, siis meie PWA lahendusega on ootuspärane kiirus vaid 1-3 sekundit. Kliendi kannatlikkus on väike, seega teeme Sinu e-poe külastamise kiireks, mugavaks ja nauditavaks.

Parandame katkiseid e-poode, uuendame vananenud lahendusi ning loome uusi, moodsaid e-poode vastavalt Sinu vajadustele. Loome tõhusad liidestused, mis muudavad Sinu e-poe toimimise sujuvaks ja automaatseks.

Käsitsi tehtud andmesisestus võib olla aeganõudev ja ekslik. Me automatiseerime selle protsessi, tagades andmete kvaliteedi ja täpsuse. Pakume professionaalset ja personaalset lähenemist, mõistes Sinu klientide vajadusi ning pakkudes neile rätsepatööna loodud lahendusi.

Meie eesmärk on muuta Sinu e-pood tõhusaks ja kasumlikuks müügikanaliks, mis töötab Sinu kasuks 24/7. Kasuta ära meie tasuta konsultatsiooni, et rääkida oma e-poe muredest. Isegi kui Sa ei otsusta meiega koostööd teha, saad väärtuslikke näpunäiteid oma e-poe optimeerimiseks.

Kui soovid, et Sinu e-pood oleks visuaalselt esinduslik, kiire, professionaalne ja personaalse lähenemisega, siis võta meiega ühendust juba täna. Oleme valmis muutma Sinu e-poe tulu toovaks masinaks, mis toob Sulle püsivat edu ja klientide rahulolu.

Võtke meiega ühendust!


KONTAKT

CITYSHOP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marek K.

Tellitud tööd on alati tehtud ja toimivad probleemideta. Arendaja tunneb Magentot hästi ja tehtud tööd kinnitavad seda.

- Taimar J.

Uus pood on tehtud väga hästi ja töökindlalt. Töökindlus, erinevad erilahendused, ostuvormistamine ühele lehele. See kõik tagab kliendile mugava ostlemise.

- Karl O.

Suurepärane teenindus ja kiire lahendus! Olen äärmiselt rahul. Aitäh!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

CITYSHOP OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ CityShop asutati 01.02.2017.a. Osaühingu juriidiline aadress on Kesakanni tn. 40, Tartu Linn, 51011 2022 aastal keskenduti peamiselt ettevõtte stabiilsusele. Otsiti aktiivselt uusi kliente, kaasati erinevaid alltöövõtjaid nii müügi edendamises kui ka teenuste pakkumises. Laiendatud sai nii pakutavate teenuste baasi kui ka suunitlust. Tehnilise programmeerimise kõrval on põhifookus liikunud e-kaubanduse projektide juhtimisele ja konsultatsioonidele. Suurimad koostööpartnerid Catalogue Shop, ItShop, WebShop Interior, Rohesaba, Ebritt, Megapidu. Lisaks e-kaubanduse suunale otsiti

Dropdown

kõik artiklid

E-poe remondi tähtsus - kuidas see mind aitab?

E-kaubandus on tänapäeva ärimaailmas olulisem kui kunagi varem. Kuid kas olete kunagi mõelnud, kuidas e-poe remont ja arendus võivad muuta teie äri mastaapseks
ssb.ee
E-kaubandus on tänapäeva ärimaailmas olulisem kui kunagi varem. Kuid kas olete kunagi mõelnud, kuidas e-poe remont ja arendus võivad muuta teie äri mastaapseks eduvalemiks? Selles artiklis süübime sügavale sellesse, kuidas õige lähenemine e-poe uuendamisele võib muuta teie veebipoe mitte lihtsalt müügikanaliks, vaid tõeliseks mastaapseks eduks. Esimene samm mastaapset edu poole viib läbi probleemide lahendamise. Sageli on e-poodide suurimad takistused vigased liidestused ja aeglane kasutuskogemus. Professionaalne e-poe remont ja arendus võimaldavad teil need probleemid kiirelt ja tõhusalt

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.