Rohkema info nägemiseks:

LAMEKATUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie meeskonnal on 18 aastane kogemuste pagas mille jooksul oleme puutunud kokku ka kõige keerukamate projektidega ning kõige lamedamate katustega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Lamekatus OÜ on Eesti ettevõte, mis on pühendunud kvaliteetse ehitustöö pakkumisele. Asutatud 2017. aastal, on meie meeskond kiiresti tõestanud end usaldusväärse partnerina ehitussektoris. Kuid meie juured ulatuvad veelgi sügavamale. Kuigi ettevõte ise on suhteliselt uus, on meie spetsialistidel ehitusalane kogemus juba aastast 2001. See tähendab, et meie klientidele pakutakse üle kahe aastakümne kogemuse ja oskusteabe.

Meie peamine eesmärk on olla ehituspartner, kellele saab alati loota. Oleme pühendunud oma tööle ja soovime pakkuda parimat teenust igale kliendile. Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes on oma ala tõelised asjatundjad.

Kui otsite partnerit, kes mõistab ehitustöö nüansse ja on valmis teiega koostööd tegema, siis Lamekatus OÜ on teie jaoks õige valik. Oleme alati valmis kuulama teie vajadusi ja leidma parimaid lahendusi.

Kui soovite meiega ühendust võtta, kirjutage meile e-posti teel või helistage meile. Meie meeskond on alati valmis teid aitama ja teie küsimustele vastama.

 

võtke ühendust

LAMEKATUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Tiit R.

Lamekatus OÜ-lt saadud teenus oli alati kõrgetasemeline. Katusetööd teostati kiirelt ja kvaliteetselt. Täname!

- Marta K.

Töö oli väga professionaalne. Lamekatus OÜ tegi kasutajasõbraliku, mugava ja kvaliteetse töö. Aitäh!

- Jaak M.

Katusetööd, mis Lamekatus OÜ teostas, olid väga kvaliteetsed ja vastasid meie ootustele. Väga rahul!

LAMEKATUS OÜ tegevusaruanne 2022

Lamekatus OÜ on Eestis juba pikka aega tegutsev ettevõte, mis on tuntud oma pühendumuse ja kvaliteetse töö poolest. Selle ettevõtte põhitegevusalaks on kõik katuste ehitustööd, mis hõlmavad nii uute katuste paigaldamist kui ka olemasolevate katuste remonti ja hooldust. Lamekatus OÜ on aastate jooksul omandanud sügavad teadmised ja oskused, mis võimaldavad neil pakkuda klientidele parimat teenust. Ettevõte on pidevalt otsinud uusi kliente, kasutades erinevaid turundusstrateegiaid, sealhulgas digitaalset turundust ja suusõnalist turundust. Nad on aktiivselt reklaaminud oma katuste remondi- ja

Dropdown

kõik artiklid

Lamekatuse eelised

Lamekatus on mitmel põhjusel populaarne valik katusestiil: Välimus: Lamekatused on tavaliselt elegantse välimusega ning sobivad hästi erinevatesse arhitek
ssb.ee
Lamekatus on mitmel põhjusel populaarne valik katusestiil: Välimus: Lamekatused on tavaliselt elegantse välimusega ning sobivad hästi erinevatesse arhitektuuristiilidesse. Paindlikkus: Lamekatused võivad olla valmistatud erinevatest materjalidest, mis annab suure valiku värve, stiile ja hindade vahel. Pikaajaline kestvus: Kvaliteetse lamekatusel on pikk eluiga, mis võib ulatuda kuni 30 aastani või rohkem. Energiasääst: Lamekatusega majad võivad olla soojemad ja säästavad energiat, sest lamekatus loob soojema ja isoleeritumana sisekliima. Samuti on sinna väga mugav paigaldada

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.