Rohkema info nägemiseks:

BOTYRNA MASLINOWA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 501; jälgijaid - 1. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta BOTYRNA MASLINOWA OÜ kohta arvamuslugu!"

BOTYRNA MASLINOWA OÜ hetkeolukord

Juba 501 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 1,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022: esitamata

Ettevõte ei ole majandusaasta aruannet, kust tegevusaruandeid lugeda saab, esitanud. Iga ettevõtte olukord on unikaalne, kuid levinumad põhjused tegevusaruande mitteesitamiseks võivad olla turuolukorra halvenemine, klientide nõudluse langus, rahalised raskused vms.

BOTYRNA MASLINOWA OÜ: mõni ehitaja on isegi buumi ajal hädas

BOTYRNA MASLINOWA OÜ asutasid mullu Sten Juhanson , Arvo Sakala ja Kalju Loonurm . Kõigil kolmel oli selleks ajaks ettevõtluses kogemust küllaga, ometi jäid nad seekord jänni ning otsustasid noorukese äpardunud ettevõtte maha jätta. Äriviperused tabasid neid ajal, mil ehitus käib enneolematutel tuuridel ning töömehi tuleb kuude kaupa oodata. Asutatud: 2017. aastal Juht: Lauri Hansberg Töötajate arv: 3 inimest Käive 2017. aastal: 69 769 Maksuvõlg: 29 812 eurot BOTYRNA MASLINOWA OÜ asutamise ajal oli Sten Juhansonil ettevõtluskogemust 11 aastat, Arvo

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.