Rohkema info nägemiseks:

SOLEADO MANAGEMENT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 69; jälgijaid - 0. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta SOLEADO MANAGEMENT OÜ kohta arvamuslugu!"

SOLEADO MANAGEMENT OÜ hetkeolukord

Juba 69 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Soleado Management OÜ tegutses ka 2023. majandusaastal samal tegevusalal- ettevõttele kuuluvate stuudiokorterite pikaajalise rendiga.

Ettevõttele kuulub 18 korterit, mille rentnikega täituvus on hea. Viimasel aastal esines paar tagasilööki pahatahtlike mitteresidentidest rentnikega, kes jätsid lepingud korrektselt üles ütlemata ja lahkusid Eestist oma lepingujärgseid kohustusi täitmata. Siiski hindab ettevõtja, et tekitatud kahju ei ole üleliia suur. Tugevdasime järelvalvet rentnike võimalike maksehäirete osas.

Rendihinnad jäid 2023. aastal samaks. Kuna kommunaalkulud on märkimisväärselt kasvanud ja hinnasurve rentnikele suur, hoidsime rendihindade taseme sarnase eelmiste aastatega.

Peaaegu 62 tuhande eurose müügitulu juures teenis ettevõte kasumit üle seitsme tuhande euro.

2024. majandusaastal jääb tegevusala samaks ja ettevõte eeldab ligikaudu sarnaste tulemusteni jõudmist kui käesoleval majandusaastal.

Uusi rendikortereid ei plaanita soetada.

SOLEADO MANAGEMENT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.