Rohkema info nägemiseks:

LARS LAJ EESTI OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3961; jälgijaid - 9. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta LARS LAJ EESTI kohta arvamuslugu!"

LARS LAJ EESTI OÜ hetkeolukord

Juba 3961 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

Lars Laj Eesti OÜ loodi 21.02.2017.

Ettevõtte on eksklusiivse koostöölepingu alusel kaubamärgi Lars Laj (mänguväljakud, välijõusaalid, spordiväljakute inventar, pargiinventar) maaletooja ja esindaja. Tooted on välja töötatud arvestades kõiki turvanõudeid, mis on kehtestatud mänguväljakutele ja varustusele. Ettevõtte mänguväljakusüsteem on sertifitseeritud, katsetatud ja heaks kiidetud TÜV poolt Saksamaal vastavalt Euroopa uusimale standardile DIN EN 1176.

Lars Laj Eesti OÜ tegeleb nii peatöövõtjana kui ka alltöövõtjana mängu- ja spordiväljakute, avalike parkide ja linnaruumi projekteerimise ning ehitamisega üle Eesti. Teostatakse töid enamasti avalikus sektoris - koolid, lasteaiad, pargid, ranna-alad, staadionid. Samuti uusarenduste ja ehitiste juurde kuuluvad ruumilahendused.

Väiksemas mahus ostetakse sisse ja paigaldatakse ka teiste firmade tooteid. Lisaks mänguväljaku elementidele tegeletakse erinevate turvaaluskatendite rajamisega (liiv, puukooremultš, kummimultš, värvilistest kummigraanulitest valatav monoliitne katend). Enamus tehnikat pinnasetööde jaoks on ettevõttel endal olemas, vajadusel kasutatakse renditeenuseid.

Osa ettevõtte tööst on eritellimustel lahenduste valmistamine (betoonist parkuuri väljakud - betoonist elemendid valmistatakse objektil koha peal), erilahendusega projekteeritud mänguelemendid - nt. metallist arhitektuursed mänguväljaku konstruktsioonid, eritellimusel pargiinventar, puidust teed/terrassid/promenaadid. Toormaterjalide partnerid on enamasti Eestist, mõned üksikud materjalid tulevad välismaalt.

Ettevõtte koduleht ja Facebooki lehekülg: www.larslaj.ee https://www.facebook.com/larslajEesti

Tulud, kasum (kahjum): 2022. aasta lõpetati kasumlikult, ettevõtte kasum 363 289 eur.

Suhtarvud:

Puhaskasumi marginaal 2022 aastal oli ettevõttel 11,18 %, mida võib lugeda juba hea taseme marginaali hulka.

puhaskasumi marginaal = puhaskasum 363 289 / müügitulu 3 248 143 x 100

Ärikasumi marginaale 2022 aastal oli ettevõttel 12,12% ärikasumi marginaal = ärikasum 393 763 / müügitulu 3 248 143 x 100

Personal: 2022. aastal töötas ettevõttes keskmiselt 15 töötajat. Tööjõukulud moodustasid 411 524 (sh sotsiaalmaks ja töötuskindlustusmaks, puhkuserservi kohustus) eurot.

Tegev- ja kõrgemale juhtkonnale arvestatud töötasud 52 386 eur.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks:

Lars Laj Eesti OÜ põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on jätkata tegevust valitud tegevusaladel.

Riskid:

EURIBOR-i edasine tõus praegustes majandustingimustes võib tuua kaasa ettevõtte laenukohustuste suurenemise, aga juhtkond usub, et on võtnud kasutusele kõik vajalikud meetmed, et tagada ettevõtte jätkusuutlikkus ja kasv praegustes tingimustes ning laenuintressi suurenemine ei too kaasa olulisi muutusi ettevõtte finantsolukorras.

LARS LAJ EESTI OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.