Rohkema info nägemiseks:

MAGUSARÕÕM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume eritellimusel valmistatud kooke, võileivatorte ja mitmesuguseid küpsetistisi, pakkudes unikaalseid maitseelamusi ja kunstilisi kujundusi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus värskelt küpsetatud saiade aroom põimub elu tähtsündmuste rõõmuga. MAGUSARÕÕM OÜ juures me ei küpseta ainult; me loome õnne. Meie missioon on lihtne, kuid sügav: Oleme spetsialiseerunud eritellimusel kookide, maitsvate võileivakookide ja mitmesuguste küpsetiste, sealhulgas kringlite ja soolaste pretselite loomisele. Iga loodu on enamat kui lihtsalt maiuspala; see on keskpunkt, mis toob inimesed kokku, maitsev kunstiteos, mis tähistab teie erilisi hetki.

Alates meie loomisest oleme olnud kirglikud pakkumaks õnnetükke meie eritellimusel kookidega. Teie maitse ja teema järgi kohandatud, need koogid on teie unistuste ja meie oskuste täiuslik sulam. Meie maitsvad võileivakoogid määratlevad koogi kontseptsiooni uuesti, pakkudes ainulaadset keerdkäiku, mis on sama nauditav maitsemeeltele kui silmale.

Kuid meie kulinaarne lõuend ei lõpe siin. Meie kringlid ja soolased pretselid on täiusliku suupiste kehastus - iga amps on traditsiooni ja innovatsiooni segu, mis on loodud teie isude rahuldamiseks. Olgu tegemist sünnipäeva, pulma või lihtsalt hästi teenitud maiuse tähistamisega, meie küpsetised on teie pilet maitse ja pidulikkuse maailma.

Omaks võtke meie moto ja laske meil olla osa teie teekonnast. Iga ampsuga lubame maitse lugu, käsitöö narratiivi ja rõõmu pärandit. Sukelduge MAGUSARÕÕM OÜ kogemusse, kus iga amps on elu magusaimate hetkede tähistamine.

Kontakt

372 5567 2355

MAGUSARÕÕM OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liis K.

Viiskala kook oli täiuslik! Suurepärane maitse ja elegantne disain. Aitäh, Magusarõõm OÜ!

- Martti T.

Tellisin sünnipäevaks Viiskala võileivakoogi ja see oli täielik hitt! Maitsev ja kaunis, kõik kiitsid!

- Anu P.

Meie pulma kringel oli imeline! Magusarõõm OÜ pani meie eripäeva särama

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Miks valida eritellimusel kook järgmise tähtsa sündmuse jaoks?

Kui on aeg tähistada tähtsaid sündmusi ja erilisi hetki, on kook tihti selle sündmuse keskpunktis. Kuid mitte lihtsalt ükskõik milline kook - eritellimusel kook võib muuta teie tähistamise tavalisest erakordseks. Siin on viis veenvat põhjust, miks peaksite valima oma järgmiseks tähistamiseks eritellimusel koogi. Personaliseerimine parimal viisil Eritellimusel koogid on personaliseerimise tipp. Võimalusega lisada spetsiifilisi disaine, värve ja isegi hobisid või kirgi, räägivad need koogid lugu, mis on ainulaadselt teie oma. Olgu selleks lemmiklooma koopia, lemmik spordimeeskonna logo või

Dropdown

kõik artiklid

Miks on võileivatordid muutunud populaarseks valikuks peolaudadel?

Võileivatort, mida Põhjamaades nimetatakse tihti smörgåstårtaks, on soolane delikatess, mis ühendab võileiva kontseptsiooni koogi esteetilise veetlusega. See ku
ssb.ee
Võileivatort, mida Põhjamaades nimetatakse tihti smörgåstårtaks, on soolane delikatess, mis ühendab võileiva kontseptsiooni koogi esteetilise veetlusega. See kulinaarne meistriteos kihtide kaupa leiba kreemjate täidistega, värskeid köögivilju ja tihti ka mereande või külmlõike, pakkudes ainulaadset vinti traditsioonilisele peolauale. Kord Skandinaavia köögi peidetud pärl, on võileivatordid saavutanud populaarsuse kogu maailmas, eriti käsitööpagarite ja toidusõprade seas. Nende mitmekülgsus ja võimalus kohandada individuaalsete maitsete järgi teevad neist täiusliku lisandi igale tähistamisele.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.