Rohkema info nägemiseks:

FIDES TRADING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 445; jälgijaid - 4. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta FIDES TRADING OÜ kohta arvamuslugu!"

FIDES TRADING OÜ hetkeolukord

Juba 445 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Asutatud 2017. aastal Mobile Eesti OÜ nime all, alustas Fides Trading PLC oma tegevust transpordirenditeenuste spetsialiseerumisega.

2022. aastal nimetati ettevõte ümber Fides Trading PLC-ks, et kajastada selle laienenud haaret ja pühendumust tipptasemele. Fides

Trading PLC on sellest ajast alates loonud tugeva maine, pakkudes kõrgekvaliteedilisi tarneid ja tipptasemel teenuseid erinevates sektorites, sealhulgas maavarad, terviseressursid ja ärinõustamine. Ettevõte jätkab oma algseid transpordirenditeenuseid, lisades järgmised uued teenused, et pakkuda oma väärtuslikele klientidele terviklikke ja mitmekesiseid lahendusi:

Maavarad: Me hõlbustame maavarade ülemaailmset kaubandust, tagades sujuva tarneahela ja kõrgeimate kvaliteedistandardite järgimise.

Terviseressursid: Meie pühendumus tervishoiule laieneb kriitiliste meditsiinitarvikute ja -seadmete hankimisele ja levitamisele.

Ärinõustamine: Pakume asjatundlikku juhendamist ja strateegiaid, et aidata ettevõtetel globaalses turul edukalt areneda.

Ülemaailmne ulatus: Meie ulatuslik rahvusvaheline võrgustik hõlmab võtmevaldkondi, sealhulgas Euroopa Liit, Araabia Ühendemiraadid,

Ameerika Ühendriigid, Aafrika ja Aasia, tagades, et suudame rahuldada oma klientide mitmekesiseid vajadusi kogu maailmas.

FIDES TRADING OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.