Rohkema info nägemiseks:

JÜRIVA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 5547; jälgijaid - 7. Arvustusi - 2; Artikleid 2+ "Kirjuta JÜRIVA OÜ kohta arvamuslugu!"

Ettevõtte lugu

Autoomanike jaoks on sõiduki tervis esmatähtis, tagades ohutu ja muretu liiklemise teedel. Selles olulises rollis on Rae Autokeskus, Jüril asuv ettevõte, mis pakub tipptasemel autoremondi ja hooldusteenuseid kõigile sõiduautodele, kaubikutele ja väikebussidele. Kui otsite asjatundlikku diagnostikat, remonti ning hooldusteenust, siis olete jõudnud õigesse kohta.

Rae Autokeskus on varustatud kaasaegseima remonditehnika ja diagnostikaseadmetega, mis võimaldavad meie kogenud meeskonnal pakkuda parimat teenust teie sõidukile. Meie töökoda on varustatud kõige uuemate tehnoloogiatega, mis võimaldavad meil kiirelt ja täpselt tuvastada ning lahendada igasuguseid sõidukiprobleeme.

Meie eesmärk Rae Autokeskuses on tagada teie sõiduki tervis ja ohutus teedel. Meie asjatundlik meeskond tegeleb kõigi remondi- ja hooldustöödega, tagades, et teie sõiduk on alati tipptasemel. Meie teenuste hulka kuuluvad diagnostika, remont, hooldus, rehvivahetus ja palju muud.

Pakume laias valikus rehve erinevates hinnaklassides nii sõiduautodele kui ka kaubikutele ja linnamaasturitele. Meie müügil olevate rehvide hulka kuuluvad nii uued kui ka kasutatud rehvid, nii et saate valida just teile sobivad rehvid vastavalt oma vajadustele ja eelarvele. Lisaks rehvide müügile pakume ka professionaalset rehvivahetust ja velgede tasakaalustamist.

Autohooldus on võtmeks selleks, et ennetada tehnilisi rikkeid ja tagada ohutu autosõit igal teekonnal. Regulaarne professionaalne hooldus vähendab suuremate vigade teket ja annab kindlustunde, et teie sõiduk on alati heas korras. Rae Autokeskus pakub mitmesuguseid hooldusteenuseid, sealhulgas sildade reguleerimist, tehvide parandust, esitulede seadistamist ja palju muud.

Meie pühendunud meeskond on valmis teie sõidukit teenindama parimal viisil, et teie teekonnad oleksid turvalised ja muretud. Ärge laske sõiduki tervisel unarusse jääda - võtke ühendust Rae Autokeskusega ja laske meil selle eest hoolitseda!

Koduleht

JÜRIVA OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.