Rohkema info nägemiseks:

BIOME CLINIC OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 6571; jälgijaid - 3. Arvustusi - 3; Artikleid 6+ "Kirjuta BIOME CLINIC OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Biome Kliinikus usume, et tõeline ilu on teekond, mitte ainult sihtpunkt. See on tunne, et oled seest sama hea kui väljast näed. Seepärast oleme pühendunud erakordsete esteetilise turismi teenuste pakkumisele, mis võimaldavad sul saada oma kõige enesekindlamaks versiooniks.

Meie partnerlus Türgi tipukliinikutega tagab, et sul on juurdepääs maailmatasemel meditsiinilisele ekspertiisile ja tipptasemel protseduuridele. Alates hambaravi täpsusest kuni juuste siirdamise transformeeriva jõuni pakume laia valikut teenuseid, mis on kohandatud vastavalt sinu unikaalsetele vajadustele.

Kujutle naeratust, mis valgustab tuba, tänu meie hammaskroonidele (tsirkooniumdioksiid), e-max laminaatidele või hambaimplantaadile, mis tundub sama loomulik kui välja näeb. Kujutle enesekindluse tõusu rindade suurendamisest, näiteks Motiva, Polytech või Mentor implantaatidega, või nooruslikkuse taastamist näoliftinguga, mis keerab aega tagasi.

Meie klientide tunnistused räägivad enda eest, elumuutvate lugudega kaalulangusest maovähendusoperatsiooni järel ning kehakontuurimise kunstist, mis vormib sinu ideaalse silueti. Iga protseduur on samm teose poole, mis oled sina.

Biome Kliinikuga on sinu iluteekond ka avastusretk. Meie teenused ulatuvad kaugemale kliinikust, pakkudes võimalust uurida Türgi rikast kultuuri ja ajalugu. See ei ole ainult protseduur; see on kogemus – muutumise luksus koos reisi seiklusega.

Kasuta ära meie praegust pakkumist: Broneeri protseduur aprillis ja saa 30% allahindlust lennupiletitele. On aeg luksuseks, iluks, sinu aeg. Võta meiega ühendust juba täna tasuta konsultatsiooni jaoks ja astu maailma, kus sinu ilu unistused saavad reaalsuseks.

Haara luksuse valikust ja tipptaseme lubadusest Biome Kliinikus. Broneeri oma konsultatsioon kohe ja alusta teekonda enesekindlama ja säravama sinuni.

uuri lisaks!

BIOME CLINIC OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Karin T.

Väga rahulik ja professionaalne teenindus, soovitan kindlasti!

- Anu V.

Erakordselt professionaalne ja sõbralik teenindus.

- Andres R.

Väga positiivne kogemus, teenused vastasid täpselt ootustele.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

BIOME CLINIC OÜ tegevusaruanne 2023

Müügitulu jaotus Sisesta müügitulu jaotus Tegevusala EMTAK kood Müügitulu (EUR) Müügitulu % Põhitegevusala Mujal liigitamata 86909 76276 100.00% Jah tervishoiualad

Dropdown

kõik artiklid

Biome Kliiniku näoprotseduurid viivad sind nooruse ja ilu poole

Biome Kliinik pakub laia valikut näoprotseduure, mis aitavad sul saavutada noorusliku ja särava välimuse. Olgu tegemist näo ovaali tõstmise, kulmude korrigeerim
ssb.ee
Biome Kliinik pakub laia valikut näoprotseduure, mis aitavad sul saavutada noorusliku ja särava välimuse. Olgu tegemist näo ovaali tõstmise, kulmude korrigeerimise või ninakorrigeerimisega, meie kogenud kirurgid tagavad sulle professionaalse abi ja soovitud tulemuse. Facelift: Näo ovaali tõstmine annab sulle võimaluse taastada nooruslik olemus ja vähendada vananemise märke. Meie kirurgid kasutavad tipptasemel tehnikaid, et anda sulle loomulik ja särav välimus. Browlift: Kulmude tõstmine aitab avada sinu silmad ja muuta sind värskemaks ning nooremaks. Meie spetsialistid kohandavad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.