Rohkema info nägemiseks:

D&K HOBBY TRADE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ettevõte tegeleb jalgpalli-, korvpalli- ja jäähokikaartide ning teiste lauamängude müügiga, pakkudes kogujatele võimalust laiendada ja täiendada oma kollektsioone.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

DKHOBBYCARDS.EU on kirev maailm, kus sport ja mäng põimuvad ainulaadsetel viisidel. Alustades oma teekonda 2017. aasta kevadel, oleme tõsiselt pühendunud jalgpallikaartide müügile ja kollektsioneerimise maailma avardamisele. Meie missiooniks on pakkuda populaarsete jalgpallikaartide kogujatele võimalust laiendada ja täiendada oma kollektsiooni, ning seda kõike uskumatult soodsate hindadega võrreldes jaekauplustega.

Oleme uhked oma laia valiku üle Adrenalyn XL jalgpallikaartide alal. Kui otsid oma lemmikmängijate ja -klubide kaarte, siis meil on need olemas. Saadame need sulle alati kvaliteetselt pakituna, et sinu kollektsioon saaks kasvada ohutult.

Lisaks jalgpallile hoiame au sees ka korvpalli ja pakume laia valikut korvpallikaarte. Oled siis NBA fänn või armastad mõnda teist korvpalli liigat, leiad meie valikust kindlasti midagi, mis sind paelub.

Jäähoki fännidele pakume võimalust täiendada oma kollektsiooni jäähokikaartidega. Olgu su südameasjaks NHL või mõni teine hokiliiga, meil on valik, mis rahuldab ka kõige nõudlikumaid hokisõpru.

Maagilised seiklused ootavad sind Magic: The Gatheringu kaartide maailmas. Aitame sul leida nii uusi kui ka haruldasi kaarte, et saaksid mängida ja kaubelda just selliste kaartidega, mida armastad.

Pokémoni fännid leiavad meie e-poest laia valiku Pokémoni kaarte ja tooteid. Laienda oma Pokémoni maailma meie abiga!

Mängulauad kutsuvad seiklustesse ja meelelahutusse. Meie valikust leiad palju erinevaid lauamänge, mis sobivad nii pereõhtuteks kui ka sõpradega mängimiseks.

Funko Pop! figuurid on tõeline popkultuuri ikoonide kummardus. Leia oma lemmikfiguurid meie valikust ja lisa need oma kollektsiooni.

Pakume ka erinevaid lisatarvikuid, et hoida oma kollektsiooni korras ja kaitstuna.

DKHOBBYCARDS.EU eesmärk on pakkuda sulle kiiret, kliendisõbralikku ja mugavat ostukogemust. Töötame selle nimel, et meie tootevalik oleks järjest suurem ja mitmekesisem, ja peame kõige tähtsamaks sinu rahulolu.

Kui soovid laiendada oma kollektsiooni, leida haruldasi kaarte või lihtsalt avastada uusi mängurõõme, siis astu läbi meie e-poest ja vaata, mida põnevat meil pakkuda on. Võta julgelt ühendust meie meeskonnaga, kui sul on küsimusi või soovid nõuandeid. Oleme siin, et aidata sul kollektsioneerimise teekonnal.

Külasta meie e-poodi ja leia ka endale sobiv mäng!

e-pood

D&K HOBBY TRADE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- John S.

Leidsin haruldasi kaarte taskukohaste hindadega.

- Anne K.

Usaldusväärne ja uskumatu valik Pokémoni kaarte ja lauamänge!

- Mark M.

DKHOBBYCARDS.EU muudab kollektsioneerimise lihtsaks!

D&K HOBBY TRADE OÜ tegevusaruanne 2022

D&K Hobby Trade OÜ on Eesti ettevõte, mis on asutatud märtsis 2017. Sellest ajast alates on ettevõte pühendunud oma põhitegevusele - jaemüügile interneti teel. See on olnud nende peamine tegevusala alates ettevõtte asutamise hetkest ning nad on sellele pühendunud täieliku pühendumuse ja kirglikkusega. D&K Hobby Trade OÜ on näide ettevõttest, mis on suutnud enda tegevust järjepidevalt arendada ja laiendada, hoolimata erinevatest väljakutsetest, mis on kaasnenud digitaalse kaubanduse valdkonnas. Nad on suutnud luua tugeva ja usaldusväärse brändi, mis on tuntud oma kvaliteetsete toodete ja

Dropdown

kõik artiklid

Lauamängud - ühendades inimesi lõbusalt ja harivalt

Lauamängud on läbi aegade olnud üks populaarsemaid viise, kuidas inimesed veedavad aega koos pere ja sõpradega. Need põnevad mängud ei paku mitte ainult meelela
ssb.ee
Lauamängud on läbi aegade olnud üks populaarsemaid viise, kuidas inimesed veedavad aega koos pere ja sõpradega. Need põnevad mängud ei paku mitte ainult meelelahutust, vaid edendavad ka suhtlemist, strateegilist mõtlemist ja meeskonnatööd. Selles artiklis vaatleme lähemalt, miks lauamängud on endiselt tähtsal kohal meie igapäevaelus. Üks suuremaid eeliseid, mida lauamängud pakuvad, on nende kättesaadavus erinevatele vanusegruppidele. Alates lastest kuni eakateni - lauamängud pakuvad võimalust kõigile osaleda. See tähendab, et pere ja sõprade ühine mänguõhtu võib olla mitme põlvkonna vaheline

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.