Rohkema info nägemiseks:

PRISO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 134; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta PRISO OÜ kohta arvamuslugu!"

PRISO OÜ hetkeolukord

Juba 134 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Priso põhitegevusaladeks on: (cid:127) klientide nõustamine strateegiate ja sisemise efektiivsusele suunatud programmide väljatöötamiseks (cid:127) tootmisalase konsultatsiooni pakkumine maailma juhtivatele tööstusettevõtetele (cid:127) tootmisalane arendus- ja uurimistöö (Industry 4.0, digitaliseerimine) (cid:127) tegevuse efektiivsuse ja tulemuslikkuse tõstmine (Operational Excellence) (cid:127) ettevõtete strateegiate elluviimine ning tulemuste saavutamise tagamine (cid:127) muudatuste (s.h. ühinemiste) elluviimise juhtimine ja koolitamine 2022. aastal jätkati OÜ Priso peamiste uute tegevussuundade muutust – jätkus konsultatsiooniteenuse pakkumine optimaalses mahus.

2022. aastal jätkus rahvusvaheliste nõustamisklientide teenindamine, millest tekkis käive 224 900 EUR. Kogu käive on tekkinud teenuste pakkumisest Eestist välja, EL piires.

Ettevõtte osanikud on otsustanud 2022. aasta tekkinud kasumi väiksemas, eelmistele aastatele sarnases, mahus välja maksta ning lisada ülejäänud aruande perioodi kasumi eelmiste perioodide jaotamata kasumile eesmärgiga koguda kapitali majandustegevuse laiendamisele järgnevatel aastatel.

2023. aastal plaanib ettevõtte juhtkond jätkata 2020. aastal paika pandud streegia elluviimist eesmärgiga säilitada lõppklientide jaoks tulemuslik partnerlussuhe maailma juhtiva konsultatsioonifirmaga.

Koduturul ehk Baltikumis ja Soomes plaanib OÜ Priso jätkata nii tegevuse tõhustamise (Operational Excellence) kui ka ettevõtte strateegia nõustamisteenuse pakkumist, kuid selle maht jääb välisklientidele pakutavate teenustemahuga võrreldes väikesema mahulisemaks.

PRISO OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.