Rohkema info nägemiseks:

LUAN SPORTS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 136; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta LUAN SPORTS OÜ kohta arvamuslugu!"

LUAN SPORTS OÜ hetkeolukord

Juba 136 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõtte raamatupidamis- ja finantsteenused on jätkuvalt usaldatud meie Eesti partnerile Heldur-Valdek Seederile, kes teeb omalt poolt parima hoidmaks kõrget kvaliteeti ja tagamaks Eesti ametivõimude rahulolu.

Ettevõte investeeris aruandeaastal Costa Ricas kinnisvarasse eesmärgiga seda hakata välja rentima. Praegu käib renoveerimisprotsess.

Eeldatud maksumuseks renoveerimisprotsessi lõpuleviimisel on USD 550 000. Tulevikus on väljarentimiseks plaanis palgata sealne kohalik mänedzer.

Laenudest anti aruandeaastal ainult üks uus pikaajalisele koostööpartnerile NyonSportsGroup ja üks laen refinantseeriti uuendatud tingimustel.

Antud laenusid hakatakse tagasi saama osade kaupa ja lisaks intresse.

2022 aastal õnnestus teha mõned tulevikutehingud neljale aastale firmaga Perform U21 ja A klassi rahvusmeeskondade sõpruskohtumistele.

Täiendavalt maksti 80000 eurot (kokku makstud 400000 eurot) kinnisvaraprojekti Leedus. Projekti eesmärgid on mõnevõrra lahtised ja täpsustuvad projekti arendamise käigus.

Leedu sidusettevõtte TV Partneriai 48% kapitaliosalus on tootnud ja toodab dividende, eesmärgiks on suurusjärk 35000 eurot.

Tulenevalt ebaselgest olukorrast dividendide maksustamisel Šveitsi ja Eesti vahel ettevõte otsustas 2022 aastal omanikule dividende mitte jaotada.

Omanikusuhetes ja omandi struktuuris ei ole plaanis muutusi teha ja Kai Poppendieck jätkab ka järgneval aruandeaastal LUAN Sports ainuomaniku ja tegevjuhina.

LUAN SPORTS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.