Rohkema info nägemiseks:

MASSAR SHIPPING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Vähendame teie logistikakulusid!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Massar Shipping OÜ on pühendunud pakkuma oma klientidele kvaliteetseid logistikateenuseid ning aitama neil vähendada logistikakulusid. Meie eesmärk on tõsta efektiivsuse taset ja aidata ettevõtetel siseneda uutele, sh rahvusvahelistele turgudele.

Massar Shipping OÜ on tegutsenud logistikavaldkonnas juba aastaid ja selle aja jooksul oleme kujundanud endale tugeva maine ühe turuliidrina. Meie pikaajaline kogemus ja laialdased teadmised võimaldavad meil pakkuda parimaid logistilisi lahendusi erinevate klientide vajaduste rahuldamiseks. Oleme loonud suure partnerite võrgustiku üle maailma, mis võimaldab meil pakkuda paindlikke ja kohandatud lahendusi, sõltumata ülesande keerukusest.

Meie teenuste valik on mitmekesine ja hõlmab kõiki logistika valdkondi. Pakume nii riigisiseseid kui ka rahvusvahelisi kullerteenuseid, mis on suunatud eelkõige ettevõtetele, veebipoodidele ja veebikaubandusele. Meie tugevus seisneb võimes pakkuda kiireid ja usaldusväärseid kohaletoimetamisteenuseid, alates väikestest saadetistest kuni suurte kaupade transpordini. Eestisisene kullerteenus võimaldab kiiret kohaletoimetamist Tallinna ja Harjumaa piirkonnas juba sama tööpäeva jooksul ning teistesse linnadesse järgmisel tööpäeval.

Rahvusvahelise transpordi valdkonnas pakume veoseid nii maantee-, mere- kui ka õhutranspordiga. Meie teenused ulatuvad üle Euroopa Liidu riikide, Aasia ja USA. Oleme spetsialiseerunud nii väiksemate kiireloomuliste saadetiste kui ka raskemate, üle 100 kg kaaluvate kaupade transportimisele. Meie rahvusvaheline lennutransport tagab kiire ja tõhusa kohaletoimetamise igasse sihtkohta.

Lisaks kullerteenustele pakume ka laoteenuseid. Meie laod on varustatud kaasaegse tehnoloogiaga, mis võimaldab kauba vastuvõttu, pakendamist, sorteerimist ja väljasaatmist. Meie meeskond on kogenud ja professionaalne, pakkudes igale kliendile individuaalset lähenemist, võttes arvesse kõiki teie vajadusi ja keerukust.

Tolliteenused on samuti oluline osa meie teenustest. Aitame vormistada eksporti ja importi ning vajadusel ka muid tolli jaoks vajalikke dokumente. Meie spetsialistid on alati valmis pakkuma konsultatsioone ja abi kõikidel transpordietappidel.

Meie meeskond koosneb kogenud ja pühendunud spetsialistidest, kes on alati valmis leidma parimaid lahendusi teie logistilistele vajadustele. Meie klienditugi on kättesaadav 24/7 ning iga klient saab isikliku halduri, kes juhendab ja abistab kogu transpordiprotsessi vältel. Meie eesmärk on pakkuda kiireid, usaldusväärseid ja paindlikke teenuseid, mis vastavad kõige kõrgematele standarditele.

Valides oma logistikapartneriks Massar Shippingu, võite olla kindel, et teie kaupade transport on professionaalide kätes. Meie ulatuslik vedajate portfell ja koostöö suurimate vedajatega võimaldab meil pakkuda igasuguse keerukusega vedusid, tagades võimalikult lühikese aja, paindliku hinnapoliitika ja kõrge teeninduse. Usaldage oma logistikavajadused meile ja me tagame, et teie kaubad jõuavad sihtkohta kiirelt ja turvaliselt.

kodulehele

MASSAR SHIPPING OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kristi L.

Klienditugi on alati abivalmis ja professionaalne, aitäh Massar Shippingule!

- Laura R.

Massar Shipping pakub suurepäraseid teenuseid ja kiiret kohaletoimetamist.

- Robin P.

Olen väga rahul Massar Shippingu professionaalsuse ja paindlikkusega.

Amazon FBA ja erilahendused

Massar Shipping OÜ pakub spetsialiseeritud teenuseid, et täita teie logistika vajadusi, olgu need siis Amazon FBA teenuste või kiire erilahenduste osas. Meie eesmärk on pakkuda tõhusaid ja kohandatud lahendusi, mis aitavad teil saavutada oma äri eesmärke ja tagada, et teie kaubad jõuavad õigesse kohta õigel ajal. Amazon FBA teenused Kui müüte tooteid Amazonis, on meie Amazon FBA teenus ideaalne lahendus teie logistikavajadustele. Pakume täielikku teenuste spektrit, et lihtsustada teie kaubandustegevust ja tagada sujuv koostöö Amazoniga. Pakutavad teenused: Kauba vastuvõtt ja

Dropdown

kõik artiklid

Rahvusvaheline lennutransport ja laoteenused

Massar Shipping OÜ pakub laia valikut logistikateenuseid, sealhulgas rahvusvahelist lennutransporti ja laoteenuseid, mis vastavad igasugustele vajadustele ja nõ
ssb.ee
Massar Shipping OÜ pakub laia valikut logistikateenuseid, sealhulgas rahvusvahelist lennutransporti ja laoteenuseid, mis vastavad igasugustele vajadustele ja nõudmistele. Meie teenused on loodud tagama sujuva ja tõhusa kaubaveo üle maailma ning turvalise ja usaldusväärse kaupade ladustamise. Rahvusvaheline lennutransport 100+ kg Rahvusvaheline lennutransport on mõeldud suurematele veostele, mis ei sobi kullerveo vormingusse. Selliseks kaubaks võivad olla kaubad, mis on pakitud ühele või enamale alusele ja mille kaal ületab 100 kg. Kõige populaarsemad marsruudid selliste kaupade jaoks on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.