Rohkema info nägemiseks:

JERA BEAUTY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Runidiera on ilusalong, mis pakub laia valikut iluteenuseid, sealhulgas ripsme- ja kulmuhooldusi, näohooldusi, maniküüri ja pediküüri, depilatsiooni ja kehahooldusi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Runidiera on ilusalong, mille eesmärk on pakkuda klientidele tipptasemel iluteenuseid, keskendudes igaühe individuaalsetele vajadustele ja soovidele. Meie salongis saavad külastajad nautida laia valikut professionaalseid hooldusi, mis aitavad neil tunda end ilusana ja enesekindlana.

Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes on kirglikud iluteenuste pakkumise vastu ja pühendunud iga kliendi parima tulemuse saavutamisele. Oleme kokku pannud mitmekesise teenuste portfelli, mis katab kõik iluhoolduse aspektid – alates näo- ja kehahooldustest kuni ripsme- ja kulmuhooldusteni. Meie teenuste hulka kuuluvad luksuslikud näohooldused, mis uuendavad ja noorendavad teie nahka, samuti spetsiaalsed hooldused akne ja probleemse naha jaoks. Vananemisvastased protseduurid on disainitud vähendama kortse ja parandama naha elastsust, samas kui kohandatud hooldused vastavad täpselt teie naha vajadustele.

Ripsme- ja kulmuhooldustes pakume laia valikut teenuseid alates ripsmepikendustest kuni kulmude kujundamise ja tintimiseni. Meie spetsialistid aitavad teil saavutada soovitud ripsmete ja kulmude välimuse, olgu need siis loomulikud ja elegantset või julged ja silmapaistvad. Samuti pakume komplekspakette, mis sisaldavad mitmeid teenuseid koos soodustustega, et teie iluhooldused oleksid mugavad ja taskukohased.

Kehahooldustes ja spaateenustes keskendume teile täiusliku lõõgastuse pakkumisele. Meie luksuslik pediküür ja maniküür, keha koorimise ja niisutamise hooldused, samuti depilatsiooni ja vahatamise teenused on loodud teie mugavuse ja heaolu tagamiseks. Erilised spaahooldused pakuvad lõõgastust ja värskendust, aidates teil tunda end uue energiaga.

Runidiera on koht, kus kvaliteetne teenindus ja professionaalsus kohtuvad luksusliku kogemusega. Meie eesmärk on, et iga külastaja lahkuks meie salongist mitte ainult ilusa välimusega, vaid ka suurepärase enesetunde ja rahuloluga. Ootame teid avasüli, et saaksime aidata teil avastada ja väljendada oma täit ilu.

JERA BEAUTY OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Eve K.

Runidiera pakub tõeliselt professionaalset teenindust. Näohooldus oli nauditav ja tulemus ületas ootusi. Soovitan soojalt!

- Kairit R.

Ripsmepikendused olid täpselt sellised, nagu lootsin. Meeldiv teenindus ja kvaliteetne töö.

- Reelika L.

Runidiera pakub parimaid iluteenuseid. Näo hooldus jättis naha särama ja tundsin end tõeliselt hästi.

Maniküür ja pediküür: Terve ja hoolitsetud käte ja jalgade saladused

Maniküür ja pediküür on rohkem kui lihtsalt kosmeetilised hooldused – need on olulised protseduurid, mis aitavad säilitada käte ja jalgade tervist, ilusa välimuse ja heaolu. Need hooldused pakuvad mitte ainult esteetilist naudingut, vaid ka praktilisi eeliseid, mis aitavad vältida probleeme ja parandada üldist mugavust. Allpool on ülevaade, miks maniküür ja pediküür on olulised, milliseid teenuseid need hõlmavad ja kuidas valida endale sobiv hooldus. Miks on maniküür ja pediküür olulised? Tervise ja hügieeni säilitamine : Regulaarne maniküür ja pediküür aitavad vältida küünte ja

Dropdown

kõik artiklid

Näohooldused: Teie tee ilusama ja tervema naha suunas

Näohooldused on hädavajalik osa igapäevasest iluhooldusest, mille eesmärk on säilitada naha tervis, nooruslikkus ja särav välimus. Need spetsialiseeritud protse
ssb.ee
Näohooldused on hädavajalik osa igapäevasest iluhooldusest, mille eesmärk on säilitada naha tervis, nooruslikkus ja särav välimus. Need spetsialiseeritud protseduurid pakuvad palju rohkem kui lihtsalt kosmeetilise ilu; need aitavad ennetada naha probleemide teket ja säilitada naha optimaalne seisund. Siin on ülevaade, miks näohooldused on olulised ja milliseid erinevaid hoolduse tüüpe on olemas. Miks on näohooldused olulised? Näohooldused mängivad keskset rolli naha tervise säilitamisel, kuna need: Puhastavad ja eemaldavad mustuse : Päeva jooksul koguneb nahale mustus, rasu ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.