Rohkema info nägemiseks:

AHJUSÜDA OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie ettevõte tegeleb spetsialiseeritult tahkeküttesüsteemi ehitamise, paigaldamise ja renoveerimisega, pakkudes mitmekülgset teenuste valikut alates müüritiskütteseadmetest kuni valmiskütteseadmete ja korstnasüsteemideni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kui juttu tuleb küttesüsteemidest, leiame end tihti otsimas mitmekülgset, kvaliteetset ja sooja lahendust. Just sellesse lünda astub OÜ AHJUSÜDA, olles oma valdkonnas tõeline ekspert, kelle eesmärk on muuta iga kodu tõeliselt hubaseks ja soojaks paigaks.

AHJUSÜDA pole lihtsalt ettevõte, vaid pühendunud meeskond, kellel on rikkalik kogemus tahkeküttesüsteemide ehitamisel, paigaldamisel ja renoveerimisel. Oleme uhked selle üle, et suudame pakkuda laia valikut teenuseid, alates traditsioonilistest müüritiskütteseadmetest kuni kaasaegsete valmiskütteseadmete ja korstnasüsteemideni.

Meie missiooniks on ehitada mitte ainult kütteseadmeid, vaid ökonoomseid ja soojasid kunstiteoseid, mis vastavad kliendi unikaalsetele soojavajadustele. Me teeme oma tööd puhtalt, korrektselt ja tolmuvabalt, tagades samal ajal ohutuse ja kvaliteedi igas töös.

AHJUSÜDA eesmärk on mitmekihiline. Me ei soovi mitte ainult ehitada visuaalselt ilusaid ja sooje kütteseadmeid, vaid ka suhelda klientidega, pakkudes konsultatsioone ja muutes ühiskonna tuleohutumaks. Meie nimi turul on meie auasi, kuna püüame alati säilitada mainet hea nimega ettevõttena.

Meie pakutavate teenuste hulka kuulub kõik, alustades kliendi nõustamisest ja hoone soojavajaduse arvutamisest kuni valmis kütteseadmete paigaldamiseni. Lisaks ehitame müüritiskütteseadmeid, renoveerime olemasolevaid süsteeme ja väljastame kliendile pärast töövalmimist kõik vajalikud dokumendid.

OÜ AHJUSÜDA on teie usaldusväärne partner sooja ja hubase kodu loomisel. Võtke meiega ühendust, ja koos leiame parima lahenduse, mis muudab teie kodu tõeliselt sooja oaasiks. Ahjusoe on ju lõppude lõpuks kodusoe!

UURI LISAKS

AHJUSÜDA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Toomas

Suur kiitus korstnapühkija Raulile! Töö oli tehtud kiirelt ja puhtalt. Soovitan!

- Kadri

Aivo on tõeline professionaal kaminaehituses! Ta mitte ainult ei ehitanud ilusat kaminat, vaid andis ka kasulikke nõuandeid selle hooldamiseks.

- Erki

Toomas on uskumatu potsepp! Mul on nüüd uhke ahi, mis on tõeline pilgupüüdja meie elutoas

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Korstnapühkija vajalikkus koduse küttesüsteemi toimimisel

Kodu soojapidavuse tagamine on oluline osa mugavast ja turvalisest elust. Üks võtmeelemente, mida sageli alahinnatakse, on korstnapühkija teenus. Korstnapühkija roll on kriitiline mitmel tasandil, tagades mitte ainult tõhusa küttesüsteemi, vaid ka koduohutuse. Esiteks, korstnapühkija peamine ülesanne on eemaldada tahma, suitsu ja setted korstnast. Kui need jäägid kogunevad, võivad need põhjustada mitmeid probleeme. Esiteks vähendavad need küttesüsteemi efektiivsust, suurendades küttekulusid ja vähendades soojusülekannet. Paks tahmakiht võib samuti põhjustada tuleohtu, kuna see muutub

Dropdown

kõik artiklid

Pottsepp - täislahendused ahjude ehitamisel

Kui otsustate koju soojust ja hubasust tuua ning kaalute ahju paigaldamist või renoveerimist, on pottsepp teie oluline partner, kes pakub täislahendust alates k
ssb.ee
Kui otsustate koju soojust ja hubasust tuua ning kaalute ahju paigaldamist või renoveerimist, on pottsepp teie oluline partner, kes pakub täislahendust alates kavandamisest kuni teostuseni. Pottsepateenused on muutunud oluliseks osaks kütteseadmete loomisel ja hooldamisel, tuues kaasa nii funktsionaalsuse kui ka esteetika. Allpool uurime, kuidas pottsepp saab teile pakkuda täislahendust ahju tegemisel. Konsultatsioon ja planeerimine Esimene samm igas ahjuprojektis on konsultatsioon ja planeerimine. Pottsepp saab teiega kohtuda, arutada teie soove, vajadusi ja eelarvet ning anda

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.