Rohkema info nägemiseks:

BROMEX INVEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 145; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta BROMEX INVEST OÜ kohta arvamuslugu!"

BROMEX INVEST OÜ hetkeolukord

Juba 145 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

Bromex Invest OÜ on asutatud 24.04.2017.a., majandustegevuse alguseks on 21.06.2017.a. Ettevõtte peamiseks äritegevuse suunaks on finantsinvesteeringud.

Tulud, kulud ja kasum 2022.a.ei saanud Bromex Invest OÜ müügitulu, finantsinvesteeringutelt saadi kahjumit 53 494. Aruandeaasta brutokahjumiks kujunes 53 633 eurot.

Investeeringud

Aruandeperioodil ei investeeritud põhivarasse ja finantsinvesteeringud olid bilansipäeva seisuga 333 587 eurot, mis koosneb täies ulatuses pikaajalistest finantsinvesteeringutest. Käibevahenditeks on andnud omanikud pikaajalist laenu.

Personal

Bromex invest OÜ-l ei ole ühtegi töötajat, kõiki teenuseid ostetakse vajadusel neid osutavatelt ettevõtetelt või teostatakse omanike poolt tasuta.

Aruandeperioodil ei ole tehtud juhatuse liikmetele väljamakseid.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Ettevõtte eesmärk on kapitali säilitamine ja suurendamine läbi finantsinvesteeringute, mille tuludest kaetakse püsikulud.

BROMEX INVEST OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.