Rohkema info nägemiseks:

GELIOS MANAGEMENT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 71; jälgijaid - 19. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta GELIOS MANAGEMENT OÜ kohta arvamuslugu!"

GELIOS MANAGEMENT OÜ hetkeolukord

Juba 71 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 19 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Gelios Management OÜ asutati 15.11.2017 kinnisvaraarendusüksusena.

Gelios Managementil on pikaajaline finantssektor – kogemus investeeringute juhtimisel Euroopa kinnisvaraturul.

Gelios Management OÜ põhitegevusalaks on: kinnisvara arendamise ja haldamisega tegelev ettevõte, oma või renditud ärihoone - kinnisvara opereerimine, kinnisvara finantseerimine, pikaajalised investeeringud kinnisvarasse.

Seoses sõjaga Ukraina territooriumil peatati ettevõtte tegevus 2022. aasta jooksul, kuid järgmise aasta peamine eesmärk on taastada Gelios

Managemnt’i töö, kasvatada käivet ja kasumlikkust ning saavutada igas projektis maksimaalne kvaliteet. Plaanitakse, et põhiline äristrateegia keskendub ärikinnisvarasse investeerimisele Eestis ja teistes Euroopa riikides.

Investeeringuid ja olulisi uurimisprojekte ei tehtud.

Juhatuse liige töötasu ei saanud. Töölepinguga töötajaid ei olnud

GELIOS MANAGEMENT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.