Rohkema info nägemiseks:

TFS SOLUTIONS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
TFS Solutions on spetsialiseerunud tule- ja tööohutuse alal, pakkudes kõrgel tasemel teenuseid ja lahendusi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

TFS Solutions OÜ-s usume, et ohutus ei ole lihtsalt protokoll, see on pühendumus iga inimese heaolule, kes teie töökohta astub. Meie kõikehõlmav teenuste pakett, sealhulgas tuleohutuskontrollid, tuleohutuspaigaldised, dokumentatsioon, koolitus ja tuleohutuse juhtimine, on loodud selleks, et teie ettevõte oleks mitte ainult vastavuses nõuetega, vaid ohutuse eeskujuks ettearvamatus maailmas.

Alates hetkest, kui meiega ühendust võtate, alustame koos teekonda, et tugevdada teie ruume ettenägematute sündmuste vastu. Meie eksperdid hindavad põhjalikult teie tuleohutusvajadusi ja kohandavad lahendusi, mis sobivad teie ettevõtte ainulaadsete kontuuridega. Olgu selleks kiire kontorihoone, avar tööstusala või kompaktne garaaž, meil on oskused teie keskkonda kaitsta.

Meie dokumentatsiooniteenused valmistavad teid ette igaks juhtumiks, selgete tegevuskavade, evakueerimisskeemide ja isehindamise tuleohutusaruannetega. Usume teie ja teie meeskonna teadmistesse, pakkudes meie koolitusprogramme, mis käsitlevad nii tuleohutuse teoreetilisi kui ka praktilisi aspekte ja evakueerimise juhtimist.

TFS Solutions OÜ-ga ei paigalda te lihtsalt tulekustuteid või seadista voolikusüsteeme; te loote vastupidava infrastruktuuri tuletõkkeustega ja edasijõudnud automaatsete tulekahju tuvastamise (AFD) süsteemidega. Meie tuleohutuse juhtimise teenused tagavad pideva vastavuse ja meelerahu, samal ajal kui meie tööohutuse konsultatsioonid ja riskianalüüsid hoiavad teie tööjõudu turvalisena ja teavitatuna.

Meie kliendid, nagu Henry Kaasik firmast Mountbirch OÜ, kinnitavad pikaajalisi partnereid ja asjatundlikkust, mida me lauale toome. Võtame teie õlult tule- ja tööohutuse koorma, et saaksite keskenduda sellele, mida te kõige paremini oskate – oma äri juhtimisele.

Liituge meie missiooniga kujundada homseid turvalisemaid töökeskkondi juba täna. Saatke meile päring ja alustame koos ohutuse muutmist teie edu loo lahutamatuks osaks.

Kontakt

TFS SOLUTIONS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura

Väljapaistvad konsultatsioonid tööohutuse osas.

- Mark

TFS Solutions ületas mu ootused põhjaliku tuleohutuskoolitusega. Soovitan soojalt.

- Jaanus

Erakordne teenindus! TFS Solutions'i meeskond on teadlik ja efektiivne.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas hinnata ja tuvastada töökoha ohutusriske riskianalüüsi abil?

Töökoha ohutuse tagamise nõuetele vastavus ei ole ainult seaduslik kohustus; see on moraalne imperatiiv tagamaks töötajate heaolu. Ohutusstandardite järgimine vähendab õnnetuste, vigastuste ja surmajuhtumite riski ning edendab ohutuskultuuri organisatsioonis. Tugev ohutuse tagamise programm hõlmab riskihindamisi, ohutuspoliitikaid, töötajate koolitust, hädaolukordadeks valmisolekut ja regulaarseid auditeid. See on kõikehõlmav lähenemine, mis katab kõik töökoha ohutuse aspektid. Oma töökoha ohutusvajaduste hindamine Potentsiaalsete riskide tuvastamine põhjaliku riskianalüüsi kaudu on esimene

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas valida ja hooldada tõhuseid tulekahju tuvastamise ja tõrjesüsteeme?

Tuleohutus on ettevõtte juhtimise kriitiline aspekt, kuna see hõlmab mitte ainult teie varade ja vara kaitsmist, vaid ka töötajate ja külastajate elude kaitsmis
ssb.ee
Tuleohutus on ettevõtte juhtimise kriitiline aspekt, kuna see hõlmab mitte ainult teie varade ja vara kaitsmist, vaid ka töötajate ja külastajate elude kaitsmist. Tuleohutuse tähtsuse mõistmine ja õiguslike kohustuste ning standardite järgimine on turvalise keskkonna loomise esimene samm. Viige läbi regulaarseid tuleohutuse riske hindavaid analüüse Regulaarsed tuleohutuse riske hindavad analüüsid on tõhusa tuleohutusstrateegia nurgakivi. Potentsiaalsete ohtude tuvastamine ja tuleohutuse riskijuhtimiskava koostamine võib oluliselt vähendada tulekahju puhkemise tõenäosust ja tagada kiire

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.