Rohkema info nägemiseks:

INTELLECT CAPITAL ESTONIA AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 318; jälgijaid - 1. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta INTELLECT CAPITAL ESTONIA kohta arvamuslugu!"

INTELLECT CAPITAL ESTONIA AS hetkeolukord

Juba 318 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Intellect Capital Estonia AS asutati mais 2017.a. Firma põhitegevuseks on finantsnõustamine, turuanalüüs ja ärinõustamine ning tütarettevõtte tegevuse organiseerimine ja juhtimine.

Alates 2017.a. Intellect Capital Estonia AS omab tüttarettevõttet Intellect Capital (Cyprus) Limited. Tütarettevõtte on registreeritud Küprosel ja tema põhitegevuseks on lühi- ja pikaajalised finantsinvesteeringud väärtpaberitesse ja võlainstrumentidesse.

Kasum 2022. aastal emaettevõtte Intellect Capital Estonia AS-i konsolideerimata müügitulu moodustas 0.00 eurot (2021.a. 0.00 eurot).

Emaettevõtte puhaskasum aruandeaastal moodustas 404.7 tuh.eurot (2021.a. 370.6 tuh.eurot kasumit).

Eelmisel aastal kasum on peamiselt tingitud finantstuludega valuutakurssi muutustest ja väljaantud laenude intressituludest. Aruandeaasta kasum on peamiselt tingitud finantstuludega valuutakurssi muutustest ja väljaantud laenude intressituludest.

Peamised finantssuhtarvud 2022 2021

Müügitulu kasv (+), langus (-), % 0,00 0,00

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja, kordades 55.7 845.4

ROA, % 36,7 8.6

ROE, % 36.78 8.61

Kasutatud valemid suhtarvude arvutamisel: (cid:127) Müügitulu kasv (%) = (müügitulu 2022 – müügitulu 2021) / müügitulu 2021 * 100 (cid:127) Lühiajaliste kohustuste kattekordaja (kordades) = käibevara/ lühiajalised kohustused (cid:127) ROA (%) = puhaskasum / varad kokku * 100 (cid:127) ROE (%) = puhaskasum / omakapital kokku * 100

Hooajalisus või majandustegevuse tsüklilisus

Ei ole oluline.

Valuutakursside ja intressimäärade muutumise risk

Emaettevõtte Intellect Capital Estonia AS korraldab arvestusi eurodes.

Samal ajal oli väljaantud pikaajaline laen, mis on fikseeritud USA dollarites, seetõttu USD/EUR valuutakurssi muutuste mõju on oluline

Dividendid 2019.a. tütarettevõte Intellect Capital (Cyprus) Limited oli maksnud välja dividende summas 4 119 453 eur. 2022. aasta detsembris maksti pärast laenulepingutest tulenevate nõuete üleandmist Inter Reserve Enterprises LLC vastu dividende AMC Intellect Capital Ltd the trustee asset manager of a Cosed-end long-term direct investments Fund Ladog summas 3 609 000 eurot.

Finantsinvesteeringud

Aruandeaastal emarettevõtte on teostanud sissemakse Küprose tütarettevõtte põhikapitali. Investeeringud põhivarasse ei ole olulised.

Aruandeaasta olulised sündmused

Aruandeperioodil ja käesoleva majandusaasta aruande koostamise momendini ei olnud kahjuks võimalik saada tütarettevõttelt kinnitatud auditeeritud raamatupidamise aastaaruannet. Seoses sellega jäeti Eesti Vabariigi raamatupidamise seaduse § 29 lõikes 10 sätestatu alusel möödunud aruandeperioodi ja eelmise perioodi konsolideeritud majandusaasta aruanne koostamata, kuna konsolideeritud aruande koostamiseks vajaliku teabe hankimine konsolideeritava üksuse kohta nõuab äärmiselt ebamõistlikke kulutusi või pikka viivitust.

Personal

Emaettevõtte Intellect Capital Estonia AS keskmine töötajate arv majandusaastal oli 1 töötaja.

2022. aastal moodustasid ettevõtte palgakulud 0,6 tuh.eurot (eelmisel perioodil 7,9 tuh.eurot).

Tütarettevõttel Intellect Capital (Cyprus) Limited aruandeaastal töötajaid ei olnud.

INTELLECT CAPITAL ESTONIA AS kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.