Rohkema info nägemiseks:

VFS GLOBAL SERVICES ESTONIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 386; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta VFS GLOBAL SERVICES kohta arvamuslugu!"

VFS GLOBAL SERVICES ESTONIA OÜ hetkeolukord

Juba 386 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

VFS Global Services Eesti on ülemaailmselt valitsustele ja diplomaatilistele missioonidele allhanke- ja tehnoloogiateenuseid pakkuv äriühing.

Ettevõte haldab administratiivseid mittehinnangulisi ülesandeid, mis on seotud viisade, passide, identiteedihaldusega ja muude kodanikele suunatud teenustega oma klientideks olevate riikide valitsuste heaks, et võimaldada neil täielikult keskenduda üliolulisele hindamise läbiviimise tegevusele.

2022. aasta oli ettevõtte jaoks kuues tegevusaasta. Aruandeaastal ei olnud ettevõttel äritegevust, millest oleks genereerunud müügitulu. Kõik ärikulud, mis 2022. aastal tekkisid, olid konsultandi kulud, kuna pärast 2020. aastal äritegevuse üleminekut ei ole ettevõttel olnud ühtegi muud missiooni.

Ettevõttel ei ole olulisi krediidi-, likviidsus- ega rahavooriske.

Ettevõttel ei ole välismaiseid tütarettevõtjaid ega esindusi.

Ettevõte ei ole kasutanud finantsinstrumente.

Mis puutub tulevikuväljavaadetesse, siis omanik kavatseb ettevõtte likvideerida, kuna kõik ärilepingud on tühistatud ja ettevõte ei näe lähiajal uusi ärilisi tegevusi tulemas. Likvideerimisprotsess algas 2022. aasta lõpus.

VFS GLOBAL SERVICES ESTONIA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Safari laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.