Rohkema info nägemiseks:

MESTATE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume kiviaedade ja kivimüüride ehitamist ja taastamist, sh keldrite, kraavide ja truubi otsade ehitus.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Oleme teie kiviehituste ja maastiku kujundamise usaldusväärne partner.. Meie kogemused ja mitmekülgne teenuste valik ulatuvad müüride ladumisest ja keldrite ehitamisest kuni kraavide ja truubi otsade ehitamiseni. Soovime aidata teil muuta oma kinnisvara mitte ainult visuaalselt ilusamaks, vaid ka praktilisemaks ja vastupidavamaks.

Meie meeskond on kirglik ja kogenud müüride ladumise spetsialist. Olgu tegemist kivi, tellise või betooniga, me loome müüre, mis on vastupidavad ja esteetiliselt silmapaistvad. Me ei tee lihtsalt müüre; me loome kunstiteoseid, mis suudavad vastu pidada aastakümnetele. Meie tähelepanu detailidele tagab, et iga müür, mille me ehitame, vastab teie konkreetsetele vajadustele ja nägemusele.

Kas unistate uuest keldrist või vajate vanema keldri uuendamist? Hiiu Kiviaed on siin, et teie unistused ellu viia. Meie ekspertide käte all saavad keldrid mitte ainult funktsionaalseks, vaid ka kauniks. Keldrite renoveerimisel pöörame suurt tähelepanu ajaloolise või kaasaegse ilme säilitamisele vastavalt teie soovile. Teie mugavus ja kinnisvara väärtuse tõus on meie eesmärk.

Kui tegemist on veejuhtimisega, oleme eksperdid. Meie loodud kraavid ja truubi otsad tagavad vihmavee tõhusa ärajuhtimise ja maastiku harmoonilise kujundamise. Need on mitte ainult praktilised lahendused, vaid ka keskkonnasõbralikud, mis aitavad teil säästa ressursse ja raha.

Hiiu Kiviaed on teie kõikehõlmav partner kiviehituste ja maastiku kujundamise maailmas. Meie meisterlikkus müüride ladumisel, keldrite ehitamisel ja renoveerimisel ning veejuhtimises on teie projekti võti eduks.

Võtke meiega ühendust, et leida parim lahendus teie ehitus- ja maastikuvajadustele. 

Kontakt:

aivojoeleht@gmail.com
+372 5692 3015

MESTATE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Tarmo

Hiiu Kiviaed ehitas meile mitte lihtsalt kiviaia vaid tegu on kunstiteosega!

- Andrus

Töö kiire ja korralik. Silm puhkab iga kord koduväravast sisse sõites!

Kraavide ja truubi otsade ehitus - Miks see on oluline?

Kuigi kraavid ja truubi otsad võivad tunduda lihtsate ja märkamatutena, on nende roll kinnisvara ja keskkonna juhtimises ülimalt oluline. Nende rajamine ja korrapärane hooldus mängivad keskset rolli vihmavee tõhusas juhtimises, mulla erosiooni ennetamises ning üleujutuste vältimises. Selles artiklis uurime lähemalt, miks kraavide ja truubi otsade ehitus on nii kriitilise tähtsusega. Üks peamisi eesmärke kraavide ja truubi otsade ehitamisel on vihmavee tõhus juhtimine. Need süsteemid suunavad sademevee eemale hoonetest ja muudest struktuuridest ning hoiavad ära vee kogunemise nende ümbruses.

Dropdown

kõik artiklid

Müüride ladumine - Mida peaksid teadma?

Müüride ladumine on palju enamat kui lihtsalt kivide või telliste paigutamine üksteise peale. See on kunst ja inseneritöö ühendamine, et luua vastupidavaid, fun
ssb.ee
Müüride ladumine on palju enamat kui lihtsalt kivide või telliste paigutamine üksteise peale. See on kunst ja inseneritöö ühendamine, et luua vastupidavaid, funktsionaalseid ja visuaalselt atraktiivseid struktuure. Hiiu Kiviaed on valmis jagama teiega teadmisi ja mõningaid põnevaid aspekte müüride ladumisest. Müürid täidavad mitmeid olulisi rolle nii kodu- kui ka äriomandite juures. Esiteks, need pakuvad piirdeid ja eraldavad erinevaid alasid. Olgu selleks aia, hoovi või terrassi piiramine, müürid aitavad määratleda ruumi ja luua struktuuri maastikul. Lisaks esteetilisele funktsioonile

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.