Rohkema info nägemiseks:

SMT HOLDING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 176; jälgijaid - 16. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SMT HOLDING OÜ kohta arvamuslugu!"

SMT HOLDING OÜ hetkeolukord

Juba 176 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 16 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

SMT Holding OÜ asutati 2017.a. Ettevõtte põhitegevusalaks on kinnisvara omavate firmade haldamine, mis tegelevad peamiselt kinnisvara pikaajalisele rendile andmisega.

SMT Holding OÜ kontserni kuulusid 2022. aasta lõpu seisuga järgmised 100%-lised tütarettevõtted: - P47 OÜ - Saeveski 10 OÜ

Kontserni ettevõtetele kuulus seisuga 31.12.2022 kinnisvarainvesteeringuid renditava pinnaga veidi alla 20 tuhande ruutmeetri ning see jagunes segmentide lõikes järgmiselt:

Renditav pind 28%

Büroo

Tootmine 72%

Kogu kontserni arveldus toimub eurodes ja puudub valuutakurssid risk.

Majanduskeskkond on olnud keeruline –tulenevalt Ukrainas toimuvast täiemahulisest sõjategevusest, mis mõjutab kogu Euroopa majandust, kuid ka muudest väljakutsetest, mis mõjutavad majandust üldiselt, kuid ka kinnisvara sektorit. Näiteks materjali- ja renoveerimishindade tõus, kallim rahastus, muutlikud energiahinnad, nõrgem majandus ja tarbijate kindlustunde vähenemine.

Tulenevalt tugevast rentike baasist ning ka pangalaenude puudumisest ei ole nimetatud väljakutsed ettevõtte tulemusi liigselt mõjutanud, kuid juhatus hoiab majanduse arengul pidevalt silma peal.

Kontsernis ei ole töötajaid ning juhatusele tasu ei makstud.

2023. aastal planeerib kontsern jätkata põhitegevusega, uusi kinnisvarainvesteeringuid pole plaanis

SMT HOLDING OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.