Rohkema info nägemiseks:

URBAN RACING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme pühendunud pakkuma mitmekesist valikut kõrgekvaliteedilisi komponente, mis hõlmavad nii kere remonti kui ka välisilme kohandamist, tagades seeläbi klientidele usaldusväärseid ja sobivaid lahendusi oma sõidukite hooldamiseks ja taastamiseks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Urban Racing tervitab sind kireva maailma väravas, kus autoentusiastid kohtuvad kvaliteetsete autotööstuse toodete ja teenustega. Oleme pühendunud pakkuma mitmekülgset valikut, mis katab kõik alates jõudlusosadest ja kerekomplektidest kuni detailiteenuste ja kasutatud autode müügini.

Urban Racingu tuuningutarvikute valik on kureeritud selleks, et tuua esile sinu sõiduki parimad omadused. Oleme põnevil pakkuma jõudluse tõstmiseks mõeldud komponente, mis annavad sulle võimaluse isikupärastada oma sõiduk vastavalt enda unikaalsetele soovidele. Meie kerekomplektid ja varuosad on valitud vastavalt kõrgetele standarditele, tagades mitte ainult ohutuse, vaid ka stiilse välimuse. Urban Racing pakub lahendusi, mis aitavad säilitada sinu sõiduki terviklikkust ja ilu.

Otsid usaldusväärset kasutatud autot? Urban Racing pakub mitmekesist valikut kontrollitud ja hooldatud sõidukeid, et saaksid nautida muretut sõiduelamust. Iga müüdud auto peegeldab meie pühendumist kvaliteedile ja klientide rahulolule. Taga oma sõidukile parim hooldus Urban Racingu autotööstuse kemikaalidega. Meie tooted on spetsiaalselt formuleeritud, et tagada optimaalne jõudlus ja pikk eluiga sinu sõiduki jaoks.

Urban Racingu eksperdid on valmis tooma esile sinu sõiduki parimad küljed. Meie detailiteenused hõlmavad põhjalikku hooldust ja iluravi, mis muudavad iga sõidu nauditavaks kogemuseks.

Urban Racing on rohkem kui lihtsalt autotööstuse ettevõte; oleme kirglikud autoarmastajad, kes soovivad jagada oma entusiasmi ja kogemusi sinuga. Võta ühendust meie meeskonnaga ja leiame koos parima lahenduse, mis rahuldab sinu autoga seotud vajadusi ja soove.

Liitu Urban Racinguga, kus su sõiduk leiab endale uue elu!

Uuri lisaks meie kodulehel!

URBAN RACING OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart

Olen rahul kvaliteetsete varuosadega! Suurepärane teenindus.

- Jaan

Kiire tarne ja sõbralik klienditeenindus. Soovitan kindlasti!

- Kadi

Hindan detailiteenuste täpsust ja kvaliteeti

URBAN RACING OÜ tegevusaruanne 2022

Urban Racing OÜ tegeles 2022. aastal kasutatud autode ostu ja müügiga. EMTAK kooditabeli järgi pakuti järgnevat teenust: 45111 – sõiduautode müük Tulud, kulud ja kasum (kahjum) 2022. aastal oli osaühingu Urban Racing müügitulu 492 593 eurot. Müügitulu saadi autode müügist ja vahendamisest Eestis ja Soomes. 2022. aasta puhaskahjum oli 2 387 eurot. Personal Osaühing Urban Racing ei kasutanud palgatööjõudu ja ettevõtte juhatus koosneb ühest liikmest. Juhatuse liikmele aruandeperioodil töötasu ei makstud Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks Urban Racing OÜ põhieesmärk järgmisel, 2023.

Dropdown

kõik artiklid

Mida pakuvad meie tuunimispaketid?

URBAN RACINGu tuunimispakettide eesmärk on anda teie autole täiesti uus ilme ning parandada samal ajal sõiduki jõudlust ja heli. Iga etapp pakub erinevaid võima
ssb.ee
URBAN RACINGu tuunimispakettide eesmärk on anda teie autole täiesti uus ilme ning parandada samal ajal sõiduki jõudlust ja heli. Iga etapp pakub erinevaid võimalusi vastavalt teie eelistustele ja vajadustele. Siin on lühike tutvustus igast etapist: 1. etapp - Auto Välimuse Muutmine: Kehakomplekt: Eesmine ja tagumine põrkeraud + küljeliistud Värvimine Paigaldamine 2. etapp - Välimus ja Heli: Kehakomplekt: Eesmine ja tagumine põrkeraud + küljeliistud Maalimine Kohandatud väljalaske paigaldamine Kiibi häälestamine/ümberprogrammeerimine 3. etapp - Välimus, Heli ja Täiustatud

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.