Rohkema info nägemiseks:

PALGIMEES OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kvaliteetsed palkmajad, mis kestavad põlvest põlve!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Palgimees OÜ on Eesti kapitalil rajatud ettevõte, mis on küll ametlikult loodud 2017. aastal, kuid on palkmajade valdkonnas tegutsenud juba alates 2000. aastast. Meie ettevõtte südameks on kvaliteetsete käsitöö palkmajade valmistamine, mis on igaüks omamoodi eriline ja ainulaadne. Meie meistrite käe all sünnivad majad, mis on loodud just kliendi soovide ja vajaduste järgi.

Meie tiim väärtustab koostööd kliendiga, sest see võimaldab meil leida parimaid lahendusi ja pakkuda konkurentsivõimelist hinda. Oleme uhked, et suur osa meie toodangust on mõeldud Eesti turule, kuid oleme samuti valmistanud maju ja saunasid Norra ja Soome klientidele.

Palgimees OÜ jaoks on oluline pakkuda parimat kvaliteeti palkmajade turul. Meie eesmärk on tagada sujuv ehitusprotsess ja tähtaegadest kinnipidamine. Meie visioon on lihtne: \"Viime täide Teie unistuse elada mõnusas palkmajas.\"

Kokkuvõttes on Palgimees OÜ Eesti kapitalil põhinev ettevõte, mis on pühendunud kvaliteetsete ja ainulaadsete käsitöö palkmajade valmistamisele, pannes alati esikohale kliendi soovid ja vajadused.


võtke ühendust

PALGIMEES OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liene K.K.

Palgimees OÜ-l on väga hea maine ja nad teevad väga kvaliteetseid käsitöö palkmaju. Mul on väga hea meel, et olen nende klient ja nende teenustega on väga rahul.

- Heidi J.K.

Palgimees OÜ on usaldusväärne ja pakub tõeliselt konkurentsivõimelist hinda. Mul on suur rõõm ja au olla nende klient!

- Madis L.K.

Palgimees OÜ-ga olen alati väga rahul olnud. Nad on väga ausad ja usaldusväärsed ning pakuvad väga kvaliteetseid palkmaju.

PALGIMEES OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõtte tutvustus: Palgimees OÜ on Eesti ettevõte, mis asutati 2017. aastal ning kanti Äriregistrisse 17. mail 2017. aastal. Sellest ajast alates on ettevõte pühendunud kokkupandavate puitehitiste ja nende elementide tootmisele. Nende toodete hulka kuuluvad saunad, suvilad ja majad (EMTAK 16232). Palgimees OÜ on tõestanud end usaldusväärse ja kvaliteetse tootjana, kes on pühendunud oma klientide rahulolu tagamisele. Finantsülevaade: Aruandeaastal saavutas Palgimees OÜ müügitulu 29 480 eurot, mis on märkimisväärne langus võrreldes 2021. aasta 57 649 euroga. Kokkupandavate puitehitiste ja

Dropdown

kõik artiklid

Kui kaua võtab aega käsitööna valmistatav palkmaja ehitus?

Palkmaja ehitamise aeg sõltub mitmetest teguritest, nagu järgmistest: Hoone suurus: suurema hoone ehitamine võtab tavaliselt rohkem aega kui väikese hoon
ssb.ee
Palkmaja ehitamise aeg sõltub mitmetest teguritest, nagu järgmistest: Hoone suurus: suurema hoone ehitamine võtab tavaliselt rohkem aega kui väikese hoone ehitamine. Detailide keerukus: keerukamad detailid, nagu näiteks katused, trepid ja akendestruktuurid, võivad ehitamise aega pikendada. Meeskonna suurus ja töökogemus: suurema ja kogenumaga meeskonna abil saab ehitust kiiremini läbi viia. Ilmastikutingimused: halb ilm, nagu vihm, lumi või tuul, võib takistada ehitamist ja pikendada ehitamise aega. Materjalide saadavus: mõned materjalid võivad olla väga nõudlikud ja nende

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.