Rohkema info nägemiseks:

JK MOTORS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Usaldusväärne ja kogenud teenusepakkuja, mis on spetsialiseerunud rasketehnika mootorite remontimisele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

JK Motors OÜ on spetsialiseerunud rasketehnika mootorite remontimisele, pakkudes oma klientidele kvaliteetseid ja usaldusväärseid teenuseid. Meie eesmärk on tagada, et iga mootori remont oleks tehtud professionaalselt, tagades masinate pikaajalise töökindluse ja efektiivsuse.

Oleme tegutsenud juba üle 20 aasta, selle aja jooksul oleme saanud tunnustust oma professionaalsuse ja oskuste poolest. Meie meeskond koosneb kogenud meistritest, kes on hankinud teadmisi ja oskusi nii Eestis kui ka välismaal. Meie töötajad osalevad pidevalt koolitustes ja seminaridel, et hoida end kursis viimaste arengute ja tehnoloogiate valdkonnas. See tagab, et meie teenused on alati tipptasemel ning vastavad klientide ootustele.

Meie teenuste valik on laiahaardeline. Pakume mootori tasapindade lihvimist, silinderavade puurimist ja hoonimist, samuti plokikaante remonti ja klappide töötlemist. Iga teenus on kohandatud vastavalt kliendi vajadustele ning me kasutame alati kvaliteetseid materjale ja seadmeid, et tagada parim tulemus. Lisaks pakume ka väntvõllide lihvimist ning silindrite hülssimist, mis on vajalikud mootori töökindluse säilitamiseks.

Meie ettevõtte missioon on luua pikaajalisi suhteid meie klientidega, pakkudes neile usaldusväärseid ja tõhusaid lahendusi. Arvestame alati klientide soovide ja nõudmistega, et leida parimad lahendused just nende vajadustele. Meie eesmärk on tagada, et iga klient lahkuks meie juurest rahulolevana, teades, et nende mootor on professionaalide kätes.

Kuna oleme kindlalt veendunud, et kvaliteetne teenindus on eduka äri aluseks, teeme kõik endast oleneva, et pakkuda parimat. Meie klientide rahulolu on meie jaoks esmatähtis ja see on motivatsioon, mis juhib meid igapäevaselt. JK Motors OÜ on teie partner rasketehnika mootorite remontimisel – usaldage oma masinad meie kätte!

JK MOTORS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan T.

Olen äärmiselt rahul teenusega ning soovitan kindlasti ka teisteele, kes vajavad kvaliteetset mootoritööde teenust.

- Karl M.

Väga proffessionaalen lukksepa teenus. Mehed teavad, mida teevad ja ei mingit tühja mulli töö ümber.

- Kaarel S.

Nende meeskond oli professionaalne, täpne ja kiire ning kogu protsess kulges sujuvalt.

Väntvõllide, silindrite ja lukksepatööde teenused

Mootorite tõhusus ja töökindlus sõltuvad paljuski nende komponentide kvaliteedist ja korrektsetest hooldustöödest. JK Motors OÜ pakub professionaalseid teenuseid, sealhulgas väntvõllide lihvimist, silindrite hülssimist ja lukksepatöid, et tagada teie rasketehnika optimaalne toimimine. Väntvõllide lihvimine Väntvõllide lihvimine on oluline protsess, mis aitab tagada mootori sujuva töö ja efektiivsuse. Aja jooksul võivad väntvõllid kuluda ja deformeeruda, mis mõjutab mootori jõudlust ja töökindlust. Meie kogenud meistrid kasutavad spetsialiseeritud seadmeid, et lihvida väntvõlle, taastades

Dropdown

kõik artiklid

Plokikaante ja klappide professionaalsed teenused

Plokikaante survestamine on oluline protsess, mille käigus tagatakse, et plokikaaned on õigesti kinnitatud ja tihendid on korralikult paigaldatud. See on hädava
ssb.ee
Plokikaante survestamine on oluline protsess, mille käigus tagatakse, et plokikaaned on õigesti kinnitatud ja tihendid on korralikult paigaldatud. See on hädavajalik, et vältida mootori leket ja tagada optimaalne töö. Meie kogenud meistrid viivad läbi põhjaliku ülevaate ja analüüsi, et tuvastada kõik võimalikud probleemid. Remondi käigus kasutame kvaliteetseid materjale ja kaasaegseid tehnoloogiaid, et tagada töö kõrge kvaliteet. Oluline on, et plokikaante remont oleks professionaalselt teostatud, et vältida tulevikus võimalikke probleeme. Klappide remont Klappide töötlus on teine oluline

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.