Rohkema info nägemiseks:

NORWEGIAN CRAFTWORK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 105; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta NORWEGIAN CRAFTWORK OÜ kohta arvamuslugu!"

NORWEGIAN CRAFTWORK OÜ hetkeolukord

Juba 105 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Üldinfo

Norwegian Craftwork OÜ on asutatud 2017. aastal. Ettevõte tegutseb käsitöö kaupade ja kommide jaemüügiga turgudel.

Tulud, kulud ja kasum 2022. majandusaastal oli ettevõtte müügitulu kokku 62 469 eurot, sellest ligikaudu 87% käsitöökaupade jaemüük Euroopas ning 13% moodustas kommide jaemüük Eesti laatadel ja turgudel. Suurimaks kuluartikliks oli ruumide rent ehk turgudel kauplemise kohatasud ja ka laoruumi rent kaupade hoiustamiseks, mis moodustas ligikaudu 26% kogukuludest.

Ettevõttel olid tööjõukulud. Maksti tasu juhatuse liikmele palgana summas 800 bruto, millele pealt tasuti riiklike tööjõumakse.

Ettevõtte kasum oli 2022. aastal 26 803 eurot. Aastal 2023 planeeritakse jätkata samas mahus ning suuremat müügitulu tõusu ette ei nähta.

NORWEGIAN CRAFTWORK OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.