Rohkema info nägemiseks:

MAROFIX OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Teie usaldusväärne allikas mitmekesiste kodude ehitamiseks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Marofix OÜ on kiiresti arenev Eesti ettevõte, mis on end tõestanud kui usaldusväärne partner ehitusmaastikul. Meie põhirõhk on alati olnud kvaliteedil, paindlikkusel ja klientide soovide mõistmisel. Aastate jooksul oleme kogunud väärtuslikke kogemusi erinevatel tööturgudel üle maailma, mis võimaldab meil pakkuda parimat teenust konkurentsivõimelise hinnaga.

Meie meeskond koosneb asjatundjatest, kes on pühendunud oma tööle ja soovivad alati saavutada parimat tulemust. Oleme uhked oma oskuste ja teadmiste üle, mis ulatuvad ehitusprojektide ettevalmistamisest kuni nende lõpuleviimiseni. Samuti aitame klientidel teha õigeid valikuid, olles neile nõu ja jõuga abiks.

Marofix OÜ ei ole lihtsalt ehitusettevõte – me oleme partner, kes seisab kõrval igas ehitusprojektis, olgu see suur või väike. Meie eesmärk on muuta ehitusprotsess võimalikult sujuvaks ja meeldivaks kogemuseks kõigile osapooltele.


võtke ühendust

MAROFIX OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari M.

Marofix OÜ oli täpselt see, mida me otsisime, kui meie vannitoa remonti tegema hakkasime. Nad said töö valmis väga kiiresti ja töö kvaliteet oli ületamatu.

- Jaan K.

Marofix OÜ tegi meie korteri renoveerimise suurepärase töö. Nad olid täpsed, nõudlikud ja professionaalsed ning töö valmimine oli väga kiire.

- Reet P.

Marofix OÜ on üks parimaid ehitusalaseid ettevõtteid, mida me oleme kunagi kasutanud. Nad tegid suurepärast tööd ja meie renoveeritud korter näeb välja vinge!

MAROFIX OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing Marofix on Eesti ettevõte, millel on ainult üks osanik. See osanik ei ole mitte ainult ettevõtte omanik, vaid ka töötab ettevõttes töölepingu alusel. See on üsna tavaline praktika väikeettevõtetes, kus omanikud on sageli ka ettevõtte töötajad. Huvitaval kombel ei maksta Marofixi juhatuse liikmele töötasu, mis on üsna ebatavaline, kuid võib olla seotud ettevõtte finantsstrateegiaga. Marofixi põhitegevus 2021. aastal oli ehitustööde teostamine erinevatel objektidel üle kogu Eesti Vabariigi. Ehitussektor on Eestis suur ja konkurentsivõimeline, seega on Marofixi võime säilitada stabiilne

Dropdown

kõik artiklid

Mida teada ehituspuidust?

Ehituspuit on spetsiaalne puitmaterjal, mida kasutatakse ehitustöödel. See on valmistatud erinevatest puuliikidest nagu näiteks tamm, mänd või lepp ja töö
ssb.ee
Ehituspuit on spetsiaalne puitmaterjal, mida kasutatakse ehitustöödel. See on valmistatud erinevatest puuliikidest nagu näiteks tamm, mänd või lepp ja töödeldud vastavalt kasutusotstarbele. Ehituspuidu kvaliteet sõltub puuliigi, töötlemise meetodist ja hoiustingimustest. Sagedamini kasutatavad ehituspuidu tüübid on näiteks tangid, palkmajad, laudis, plaadid jne. Ehituspuidu kasutamine eeliste hulgas hõlmab kiirust, mugavust, madalat hinda ja universaalsust. Seadusandlus nõuab ehituspuidu kasutamisel rakendada tuleohutusnõudeid ja vastavalt normidele töödelda ehituspuidu, et

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.