Rohkema info nägemiseks:

COSMETA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 453; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta COSMETA OÜ kohta arvamuslugu!"

COSMETA OÜ hetkeolukord

Juba 453 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Cosmeta OÜ on asutatud 01.06.2017. Ettevõtte põhitegevuseks on möödunud aruande perioodil olnud kosmeetiliste teenuste ja toodete pakkuminejaeklientidele.

Iluteenuseid pakuti rendilepingu aluselMeribella Ilusalongis (Vabaõhumuuseumi tee 22,

Tallinn). Seisuga 2022 on ettevõttel üks osakoormusega palgaline töötaja.

2022 aastal on jätkatud kliendibaasi kasvatamist olemasolevate brändidega. Läbitud on koolitused kvalifikatsiooni hoidmiseks ja uute võimalike teenuste pakkumiseks klientidele.

Majandustegevust on aasta jooksul mõjutanud kõrge inflatsioon ning sellest tulenev toodete ja teenuste kallinemine. Sellega seoses on suurenenud kulud sisseostetavatele teenustele ja toodetele ning vähenenud on klientide iluteenuste ja toodete tarbimine.

Järgneva 2023 aasta aruandeaasta eesmärgiks on kliendibaasi kasvatamine, uute innovaatiliste toodete ja teenuste leidmine.

COSMETA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.