Rohkema info nägemiseks:

SINGINGSCARVES OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 41; jälgijaid - 0. Arvustusi - 3; Artikleid 1+ "Kirjuta SINGINGSCARVES OÜ kohta arvamuslugu!"

SINGINGSCARVES OÜ hetkeolukord

Juba 41 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

SingingScarves OÜ on asutatud 05.06.2017

Põhitegevuseks on huvikoolituste pakkumine (loovmõtlemise- ja loovkavandamise koolitused, nõustamine) ja kunstialane loometegevus (eelkõige siidist kunstiesemete - sallide, lipsude, maalide) valmistamine, väikeseeriad ja eritellimused, aga ka kujundustööd).

Käsitsi maalitud originaalseid siidesemed on müügil singingscarves.com e-poes ja lisaks ka ETSY-s, lisaks toimub müük ka sotsiaalmeedia kaudu ja kaupluses Roosiait Tartus.

2022. aruandeaasta jooksul tegutses ettevõte ülalmainitud valdkondades, aasta eripäraks on see, et suur osa sissetulekutest (siidesemete müügitulust) annetati Ukraina toetuseks.

Ettevõte on arengufaasis, 2021.aastal oli kogukäive 12 271 eurot ja 2022.aastal oli see juba 20 676 eurot.

2023.aastal on plaanis laiendada oma tegevust tõhusama reklaami abil ja leida uusi kliente. Plaanis on jätkata samades tegevusvaldkondades - loovmõtlemise- ja loovkavandamise koolitused, nõustamine, siidist kunstiesemete valmistamine, eritellimused. Kavas on ka digikujundustööde ja veebiteenuste tegevuskavasse võtmine, vastava tarkvara soetamine ja enesetäiendused.

2022.aastal töötajaid ei olnud ja töötasu ei makstud. Juhatuse liikmele tasusid ei makstud.

SINGINGSCARVES OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.