Rohkema info nägemiseks:

EEPILINE EESTI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 281; jälgijaid - 1. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta EEPILINE EESTI OÜ kohta arvamuslugu!"

EEPILINE EESTI OÜ hetkeolukord

Juba 281 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Eepiline Eesti OÜ on personaalset turismiteenust pakkuv ettevõte, mis pakub enese klientidele parimat võimalikku kogemust sihtkohas. Meie käsitlus on rangelt personaalne – me loome iga projekti alati kliendi kliendi soovidest lähtudes ning kliendi vajadusi silmas pidades. Selle kogemuse pakkumiseks teeme koostööd erinevate koostöövõrgustike ja partnerfirmadega.

2022. aasta alguses sai selgeks, et sellisel kujul ei ole tegevus perspektiivne, sest lähiriikidega seotud riskid realiseerusid. Sisuliselt aktiivne reisivahendus peatus ning selle kiiret taastumist ei ole ette näha. Eepiline Eesti OÜ on tuleviku osas äraootaval seisukohal, minimeerinud kulud ning analüüsib erinevaid tulevikustsenaariume. Endiselt on üheks tõenäolisemaks arenguks tegevuse raskuspunkti kandmine Eesti turule - see võimaldaks meil paremini juhtida erinevaid riske. Otsused ses osas võetakse vastu siis, kui olukord vähegi ennustatavaks muutub.

Juhatuse liige

Margus Värton

EEPILINE EESTI OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.