Rohkema info nägemiseks:

GENIAL WORKS TJ OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud kõrgkvaliteediliste betoonlahenduste loomisele, ühendades innovatsiooni, loovuse ja vastupidavuse, et muuta kliendi visioonid reaalsuseks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

GENIAL WORKS TJ OÜ-s usume, et betoon ei ole lihtsalt ehitusmaterjal, vaid loovuse ja innovatsiooni lõuend. Aastatepikkuse kogemusega eriliste betoonilahenduste loomisel on meie teekonda märkinud pidev püüdlus tipptaseme saavutamisele ja kirg teie kõige julgemate visioonide elluviimiseks.

Mulgi Seikluskeskuse majesteetlikest terratsopõrandatest kuni Wagenkülli SPA rahuliku õhkkonnani, meie projektid on meie kvaliteedi ja meisterlikkuse pühendumuse tunnistajaks. Oleme spetsialiseerunud erinevatele teenustele, sealhulgas mikrotsement katmistele, betooni poleerimisele ja betooni toonimisele, tagades, et iga meie ettevõetud projekt on sama ainulaadne kui meie klientide vajadused.

Meie portfell esitleb mitmesuguseid dekoratiivse betooni töid, kus me ühendame esteetika funktsionaalsusega. Olgu selleks lingerie-betooni keerukad mustrid või läbi betooni toonimise saavutatud erksad toonid, meie töö on loodud vastu pidama ajale. Oleme uhked oma võime üle luua kohapeal valmistatud eritellimuslahendusi, mis mitte ainult ei vasta, vaid ületavad teie ootusi.

Meie partnerlus Ideal Work s.r.l-ga, Itaalia ettevõttega, millel on 25-aastane kogemus betoonpindade viimistlus- ja kaitsematerjalide tootmisel, võimaldab meil pakkuda tipptasemel tooteid ja teenuseid. See koostöö tagab, et iga meie tarnitud projekt ei ole mitte ainult visuaalselt muljetavaldav, vaid ka vastupidav ja pikaajaline.

GENIAL WORKS TJ OÜ-s oleme rohkem kui lihtsalt ehitusfirma; oleme betooni käsitöölised, pühendunud teie ideede reaalsuseks muutmisele. Alustagem teekonda betooni disaini ja ehituse piiride ümbermääratlemiseks, luues ruume, mis inspireerivad ja püsivad põlvest põlve.

Kontakt

GENIAL WORKS TJ OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura M.

Meisterlikud ja professionaalsed lahendused.

- Anu P.

Soovitan kindlasti, väga rahul lõpptulemusega!

- Jaanus K.

Efektiivne ja sõbralik meeskond, tulemused kõnelevad enda eest.

Kuidas saab mikrotsement rahuldada nii funktsionaalseid kui esteetilisi vajadusi?

Mikrotsement, tuntud ka kui mikrobetoon või mikroviimistlus, on polümeeridega modifitseeritud tsemendipõhine kate, mida saab kanda erinevatele pindadele. Selle päritolu ulatub tagasi soovini vastupidavate, õmblusteta pindade järele, mis on nii funktsionaalsed kui ka esteetiliselt meeldivad. Aja jooksul on see arenenud kaasaegsete disainerite ja arhitektide eelistatud materjaliks. Üks mikrotsemendi kõige ahvatlevamaid aspekte on selle mitmekülgsus. See on tuntud oma kõrge tõmbetugevuse, paindlikkuse ja võime poolest kleepuda erinevatele aluspindadele. See teeb sellest ideaalse valiku nii uute

Dropdown

kõik artiklid

Kas betoon on muutunud kaasaegses disainis hinnatud viimistlusmaterjaliks?

Betoon on läbinud märkimisväärse muutuse, olles lihtsast konstruktsioonimaterjalist saanud hinnatud viimistlusmaterjal kaasaegses disainis. Selle mitmekülgsus j
ssb.ee
Betoon on läbinud märkimisväärse muutuse, olles lihtsast konstruktsioonimaterjalist saanud hinnatud viimistlusmaterjal kaasaegses disainis. Selle mitmekülgsus ja vastupidavus on teinud selle arhitektide ja disainerite seas lemmikuks, võimaldades uuenduslikke väljendusviise nii elamu- kui kaubandusruumides. Selle kohandatavus erinevate tekstuuride ja viimistlustega, koos selle sisemise tugevusega, on paigutanud betooni kaasaegse arhitektuuri lahutamatuks osaks. Materjali võime seguneda teiste elementidega ja selle kulutõhusus on veelgi tsementeerinud selle populaarsust. Tärkavad suundumused

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.