Rohkema info nägemiseks:

ANDREI PETROV ÕIGUSBÜROO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme pühendunud klientide vajaduste täpsele mõistmisele, pakkudes kõrgetasemelist õigusabi nii üksikisikutele kui ka ettevõtetele, tagades õiglase kohtlemise, turvalisuse ja rahu õigusküsimuste lahendamisel.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Andrei Petrov Õigusbüroo on tuntud ja usaldusväärne ettevõte, mis pakub kõrgelt kvalifitseeritud ekspertõiguslahendusi, mis on täielikult kohandatud nii üksikisikute kui ka ettevõtete ainulaadsetele vajadustele. Meie missiooniks on tagada klientide rahulolu, pakkudes tõhusaid ja professionaalseid õigusteenuseid erinevates valdkondades.

Meie peamised tegevusvaldkonnad hõlmavad pankrotiõigust, asjaõigust, elamuõigust, esindamist kohtus, ärialast nõustamist, inkassoteenuseid ja õigusalaseid konsultatsioone. Oleme pühendunud klientide abistamisele mitmesugustes õigusküsimustes, tagades samal ajal personaalse lähenemise ja kvaliteetse teeninduse igale kliendile.

Meie kogenud advokaadid on valmis pakkuma professionaalset abi nii õiguslike vaidluste lahendamisel kui ka äriõiguse küsimustes. Oleme spetsialiseerunud keerukatele pankrotiõiguslikele küsimustele, tagades samal ajal, et meie klientide vara ja õigused on tõhusalt kaitstud. Asjaõiguse valdkonnas aitame klientidel mõista ja lahendada varaõigustega seotud küsimusi, olgu tegemist kinnisvara või muu varaga.

Elamuõiguses oleme klientidele toeks nii üürilepingute koostamisel kui ka lahendamisel, kaitstes nende õigusi ja huve. Meie esindamine kohtus on tuntud oma professionaalsuse ja tulemuslikkuse poolest, tagades, et meie kliendid saavad õiglase kohtumenetluse.

Lisaks pakume äriõiguse nõustamist, ettevõtetele suunatud õigusalast abi ja inkassoteenuseid, mis aitavad efektiivselt hallata võlgnevusi ja tagada õiglane sissenõudmismenetlus.

Andrei Petrov Õigusbüroo on rohkem kui lihtsalt õigusabi pakkuv ettevõte – oleme Teie usaldusväärne partner, kes seisab Teie kõrval õigusküsimuste lahendamisel. Oleme pühendunud klientide vajaduste mõistmisele ja nende eesmärkide saavutamisele läbi professionaalse ja isikliku teeninduse.

Võtke meiega ühendust juba täna ja avastage, kuidas saame teie jaoks parima lahenduse leida. Andrei Petrov Õigusbüroo on siin, et olla teie usaldusväärne partner õigusküsimuste lahendamisel.

Võtke meiega ühendust juba täna!
KONTAKT

ANDREI PETROV ÕIGUSBÜROO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura

Väga professionaalne teenindus ja täpne õigusabi.

- Andres

Suurepärane õigusalane nõustamine, lahkusin mõistmisega ja kindla teadmisega.

- Martin

Asjatundlikud advokaadid, kes oskavad keerulist õiguskeelt lihtsaks muuta.

Ettevõtte omaniku teekond õiguslikule vastavusele

Ettevõtte omanike jaoks ei tähenda õiguslik vastavus ainult reeglite järgimist; see on kriitiline osa riskijuhtimisest ja ettevõtte terviklikkusest. Seadustele vastavus säilitab teie ettevõtte maine ja kaitseb õigusvaidluste ja finantstrahvide eest. Õiguslik vastavus hõlmab laia valdkondade spektrit, sealhulgas ettevõtte loomine, tööhõiveõigus, finantsregulatsioonid, tööstusspetsiifilised standardid, intellektuaalomand ja andmekaitse. Nende valdkondade mõistmine on vastavusstrateegia loomise esimene samm. Vundamendi seadmine: ettevõtte loomine ja struktuur Õige äristruktuuri valimine on

Dropdown

kõik artiklid

Elamuõiguste mõistmine

Elamuõigused hõlmavad seaduslikke õigusi ja kaitset, mis on antud isikutele nende elukohas. Nende õiguste mõistmine on oluline õiglase kohtlemise, turvalisuse j
ssb.ee
Elamuõigused hõlmavad seaduslikke õigusi ja kaitset, mis on antud isikutele nende elukohas. Nende õiguste mõistmine on oluline õiglase kohtlemise, turvalisuse ja meelerahu tagamiseks elukohas. Elamuõigused käsitlevad laia spektrit, sealhulgas õigust privaatsusele, turvalisusele ja elamiskõlblikule keskkonnale, teiste hulgas. Need õigused varieeruvad sõltuvalt eluruumide korralduse iseloomust, nagu omand, üürimine või rendile andmine. Omand annab isikutele suurima kontrolli oma eluruumi üle, sealhulgas õiguse muuta, välja üürida või kinnisvara müüa. Siiski peavad omanikud järgima ka

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.