Rohkema info nägemiseks:

ROOTSAR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3519; jälgijaid - 2. Arvustusi - 2; Artikleid 7+ "Kirjuta ROOTSAR OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie sündmuste korraldamise osakond koosneb loovatest ja detailidesse süvenenud spetsialistidest, kes on valmis looma sündmusi, mis vastavad täpselt meie klientide soovidele ja ootustele.

Üks meie tugevusi on suurepärane koostöö meie erinevate osakondade vahel. Meie sündmuste korraldamise ja elektritööde meeskonnad töötavad koos, et tagada, et kõik ürituse osad oleksid omavahel harmooniliselt seotud. See võimaldab meil luua muljetavaldavaid ja hästi korraldatud üritusi, kus elektritööd on täiuslikult integreeritud ürituse üldise kogemuse osaks.

Kokkuvõtteks võib öelda, et meie ettevõte on teie usaldusväärne partner ürituste korraldamisel ja elektritööde valdkonnas. Oleme uhked oma kogenud meeskonna üle ning pühendunud pakkuma kvaliteetseid teenuseid, mis vastavad teie vajadustele ja ootustele. Olgu tegemist suure muusikafestivali, korporatiivürituse või erapeoga - meie meeskond on valmis aitama teil luua unustamatu sündmus.

Võtke meiega ühendust!

ROOTSAR OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart K.

Olen väga rahul ettevõtte teostatud elektritöödega. Töö oli kiire, korralikult teostatud ning meeskond oli professionaalne ja sõbralik.

- Liina M.

Elektritööde osas oli minu kogemus ettevõttega suurepärane. Kindlasti pöördun nende poole ka tulevikus! Soovitan hea meelega.

- Margus D.

Olen äärmiselt rahul ettevõtte pakutud elektritöödega. Töö tehti kiiresti ja tulemus oli täpselt selline, nagu olin oodanud. Suurepärane teenus ja meeskond!

Kuidas edasijõudnud telekommunikatsiooniseadistused võivad teie äri muuta

Sissejuhatus edasijõudnud telekommunikatsiooniseadistustesse Äriedu seisukohast kriitilise tähtsusega suhtluse ajastul on edasijõudnud telekommunikatsiooniseadistused kaasaegsete ettevõtete selgrooks. ROOTSAR OÜ mõistab telekommunikatsioonisüsteemide olulist rolli ärikasvu ja efektiivsuse edendamisel. Telekommunikatsiooni roll kaasaegses äris Telekommunikatsioonisüsteemid võimaldavad meeskondade vahel sujuvat ühenduvust ja koostööd, olenemata nende füüsilisest asukohast. See on hädavajalik ettevõtetele, mis tegutsevad globaalsel tasandil või rakendavad kaugtööpoliitikat. Edasijõudnud

Dropdown

kõik artiklid

Elektriohutuse tähtsus teie järgmisel üritusel

Elektriohutuse tutvustus Korraldades üritust, olgu selleks kohalik laat, ettevõtte konverents või suuremahuline muusikafestival, on üks kriitiline aspekt, mida
ssb.ee
Elektriohutuse tutvustus Korraldades üritust, olgu selleks kohalik laat, ettevõtte konverents või suuremahuline muusikafestival, on üks kriitiline aspekt, mida ei tohi kunagi tähelepanuta jätta, elektriohutus. Ajutiste elektriinstallatsioonide, valgustuse, helisüsteemide ja muu elektriseadmete olemasolu tähendab, et on olemas sisemine risk, mida tuleb juhtida, et tagada kõigi osalejate ohutus. Riskide mõistmine Üritused nõuavad sageli keerulisi elektriseadistusi, mis võivad valesti hallates põhjustada mitmesuguseid ohte. Nende hulka kuuluvad elektrilöök, seadmete ülekuumenemine ja tulekahju

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.