Rohkema info nägemiseks:

KINEFOLK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme fototeenuste pakkumisega, pühendudes fotode ja piltide jäädvustamisele, taastamisele ning kvaliteetsele esitlemisele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Magistral FOTO on ettevõte, mis on pühendunud fotode maagia ja mälestuste jõu jäädvustamisele ning säilitamisele. Meie eesmärk on luua unikaalseid ja kvaliteetseid fototeenuseid, mis aitavad teil oma erilisi hetki ja väärtuslikke mälestusi talletada.

Meie ekspertide meisterdatud dokumendifotod ja fotod paberile on mõeldud kestma põlvkondi. Oleme uhked, et saame aidata teil luua fotod, mis jäävad teie pere ja sõprade mälestustesse igavesti.

Vanade fotode taastamine on meie kirg. Anname uue elu teie vanadele ja kulunud piltidele, tuues esile nende endise hiilguse ning säilitades neid tulevastele põlvedele.

Lisaks pakume ka mitmeid fototarvikuid ja -teenuseid, mis võimaldavad teil oma fotodest luua unikaalseid kujundusi. Meie fotoalbumid, pildiraamid ja kollaažid võimaldavad teil oma mälestusi kunstiliselt esitleda.

Kui soovite oma erilisi hetki jäädvustada või vanu mälestusi taaselustada, siis võtke meiega ühendust. Meie kogenud meeskond on alati valmis aitama teil leida sobivad lahendused teie fotovajadustele. Magistral FOTO - me teeme mälestusi, mis kestavad igavesti.

Külasta meie veebilehte ning võta meiega ühendust!

veebileht

KINEFOLK OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari K.

Suurepärane teenus ja kiire kättesaamine!

- Jaak S.

Nad muutsid vanad fotod elavateks mälestusteks.

- Piret P.

Kvaliteetsed koopiad ja suurepärane klienditeenindus.

KINEFOLK OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõte on jätkuvalt tegutsev.

Dropdown

kõik artiklid

Kas teie dokumendifotod vastavad kõrgeimatele standarditele?

Ametlikud dokumendid on osa meie igapäevaelust - need on vajalikud reisimiseks, äritehinguteks, isikutuvastamiseks ja paljuks muuks. Kuid kas te olete kunagi mõ
ssb.ee
Ametlikud dokumendid on osa meie igapäevaelust - need on vajalikud reisimiseks, äritehinguteks, isikutuvastamiseks ja paljuks muuks. Kuid kas te olete kunagi mõelnud, kas teie dokumendifotod vastavad kõrgeimatele standarditele? Kas need on piisavalt selged, täpsed ja kvaliteetsed? Ametlikud dokumendid nagu passid, ID-kaardid, juhiload ja äridokumendid on olulised ja neid kasutatakse erinevates olukordades, sealhulgas riigiametites, lennujaamades ja finantsasutustes. Ebakvaliteetsed dokumendifotod võivad tekitada segadust ja viivitusi ning võivad isegi takistada teie dokumentide

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.