Rohkema info nägemiseks:

PINNASEPUHASTUSE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1178; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta PINNASEPUHASTUSE OÜ kohta arvamuslugu!"

PINNASEPUHASTUSE OÜ hetkeolukord

Juba 1178 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Pinnasepuhastuse OÜ põhitegevuseks on jääkreostuse likvideerimistööde teostamine. 2022 aastal tegeleti Purtse jõe, Kohtla jõe ja fenoolisoo jääkreostuse projekteerimis- ja ehitustööde teostamisega ja Erra jõe projekteerimis- ja ehitustööde teostamisega.

Ettevõtte poolt teostamata ehitustööde maht on oluliselt vähenenud seoses suuremahuliste riigihanke lepingute tööde lõppemisega ja ettevõte tegeleb pidevalt sama valdkonna uute tööde leidmisega. Ettevõtte tegevust mõjutasid möödunud aastal tugevalt sisendhindade kallinemised ja muutunud tarneahelad.

Ettevõte jätkab olemasoleva riigihankelepingu täitmisega ja 2023 aastaks prognoosime töömahtude vähenemist võrreldes eelmiste aastatega.

Töömahtude vähenemine on tingitud suuremahuliste riigihanke lepingute lõppemisest ja uute objektide vähesusest turul. Kuna ettevõtte tegevus on suunatud võrdlemisi kitsale sektorile, siis täiendavate lepingute hankimine sõltub ennekõike jääkreostuste likvideerimistööde riiklikest tellimustest.

Pinnasepuhastuse OÜ äritegevus on hooajaline ning äriühingu majandustegevus tsükliline. Hooajalisust iseloomustav käibe kõikumine on prognoositav kõrgema käibena suve- ja sügisperioodil ning väiksema käibena talve- ja kevadperioodil. Pinnasepuhastuse OÜ majandustegevusega ei kaasne olulisi keskkonna- ja sotsiaalseid mõjusid.

Seisuga 31.12.2022 oli osaühingul 2 osanikku (OÜ RTS Ettevõtted: osa nimiväärtuseks on 1250 eurot; Insenerehituse AS: osa nimiväärtuseks on 1 250 eurot).

Majandusaasta jooksul ettevõte suuremaid investeeringuid ei teinud.

PINNASEPUHASTUSE OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.